Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

"İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORUZ!"

Gerçekleştirdiği başarılı saç ekim operasyonları ile adından söz ettiren saç ekim uzmanı Orhan Demiray ve ekibi aynı zamanda saç ekimi sonrası hastaların evlerine kadar gidip özel bakım çalışmalarını da yapıyor.

Kesintisiz, düzeyli ve yüksek hizmet kalitesi ile mutluluğunuza katkıda bulunan ORHANDEMİRAYHAİRTRANSPLANT ömür boyu garantinin yanı sıra hastalarına karşı özel ilgisiyle de adından söz ettiriyor.

DEMİRAY; "SAÇ EKİMİ SONRASI DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER EKİM KADAR ÖNEMLİ."

"Biz işimizi sevdiğimiz için canı gönülden isteyerek yapıyoruz. Çünkü bu basit bir işlem değil, bu süreçte 3-6 aylık ve 1 yıllık takibini sürekli yapıyoruz."diyen Saç ekim Uzmanı Orhan Demiray gerekirse hastanın ayağına kadar gidiyoruz.

Saç ekimi sonrası dikkat edilmesi gerekenler, en az operasyon kadar önemli olduğunu ifade eden Orhan Demiray; "Maddi ve fiziki külfete girerek yaptırdığınız saç ekiminden beklediğiniz sonucu almanız için kurallara uymanız ve özenli davranmanız halinde eski saçlarınıza kavuşmamanız için hiçbir sebep yok. Saç ekimi sonrası dikkat edilmesi gerekenler konusunda birkaç olmazsa olmaz kuralı burada belirtmek isteriz. Bazı özel uygulamalar gerektiren saç ekimi sonrası dönemin sıkıntısız şekilde atlatılması ve en kısa zamanda yeni saçlarınıza kavuşmak için verilen ilaçların düzenli kullanılması ve önerilen uygulamaların gerçekleştirilmesi yeterli olacaktır. İlk gün kesinlikle saçlar yıkanmamalıdır. İkinci gün hastaneye giderek ense bölgenize pansuman yaptırmanız gerekir. Saçların yıkanması ise ancak 3. günden sonra tavsiye edilir. Daha önce yıkama yapılırsa, saç ekiminden istenilen sonucun alınması zorlaşacaktır. Saç ekilen bölgenin hiçbir yerle temas etmemesine ve darbe almamasına özen gösterilmesi şarttır."dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol