Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

“İttifakımızın İyi Bir Sonuç Alacağını Düşünüyoruz!”

HABER: DİLARA MENGÜNOĞUL

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHPElazığ Milletvekili Aday Listesi’nin 3. sırasında yer alan DEVA Partili Ahmet Yıldız ve beraberindeki heyet Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk-Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca'yı ziyaret ederek seçim süreci konusunda bilgi alışverişinde bulundular.

* YILDIZ; “İTTİFAKIMIZIN İYİ BİR SONUÇ ALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ.”

Ziyarette açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Aday Listesi’nin 3. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Yıldız, ortak listeyle seçime girilmesinin kendileri adına sürpriz olduğunu belirterek alınan bu karara uyum sağlamaya çalıştıklarını söyledi. 14 Mayıs seçimlerinin centilmence ve nezaket kuralları içerisinde bir yarış olması temennisinde bulunan Yıldız; “Ortak listeyle seçime girme kararı alındı. Bizim için sürpriz oldu. Biz kendi listelerimizle seçime girmeyi bekliyorduk. DEVA Partisi Aday Adayları sayısı Elazığ’da çok iyiydi. Biz kendi listemizle seçime girmeyi beklerken, böyle bir karar gelince bir uyum süreci geçirdik. Bu karara uyum sağlamaya çalıştık. Liste belli olunca paydaşlarımızla hafta içi bir araya gelerek bir yol haritası çizdik. Haftasonu da aday tanıtım toplantımız yaptık. Şimdi saha çalışmalarımıza başlıyoruz. Ama daha önce basınımızın temsilcileri bir araya gelmek istedik. Basın bizim için önemliydi. Saha çalışmalarımızı tamamladıktan sonra seçimi inşallah huzurlu bir şekilde tamamlamayı istiyoruz. Ben tüm aday olan arkadaşlarımıza, partilerimize ve bağımsız aday olan olanlara başarılar diliyorum. Centilmence ve nezaket kuralları içerisinde bir yarış olsun istiyoruz. Birbirimizi kırmadan ve yormadan bir seçim yaşamak istiyoruz. İttifakımızın iyi bir sonuç alacağını düşünüyoruz. Bunun için tüm gayretimizi ortaya koyacağız”dedi.

KOCA; “ZORLU BİR SÜREÇ AMA İTTİFAKIN BAŞARACAĞINA İNANCIMIZ VAR”

Yeni Ufuk-Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca ise Türkiye’de  olduğu gibi Elazığ’da da bir değişim rüzgarı yaşandığına dikkat çekerek, bu değişimin Elazığ’a nasıl bir ivme kazandıracağına muhalefetin çabasına bağlı olduğunu söyledi. Tüm Türkiye’de ki ittifak listelerine göre Elazığ’ın güzel ve adaletli bir listeyle yarışa gireceğine dikkat çeken Koca; “Ben öncelikle Millet İttifakının Elazığ Temsilcileri olan DEVA Partisi’nin bizlere yapmış oldukları ziyarete teşekkür ediyorum. Seçim atmosferine girildiği ve çalışmaların yoğunluk kazandığı bir ortamda basını önemseyip buraya kadar ekip olarak gelmeleri bizim için oldukça anlamlı. Tabi Türkiye’de  olduğu gibi Elazığ’da da bir değişim rüzgarı esiyor. Bunu 7’den 70’e herkes farketmiş. Bu değişime nasıl bir ivme kazandırılacak. Bu da muhalefetteki adaylarımızın çabalarına bağlı. Bugün Elazığ’ın içerisinde bulunduğu bu ortamdan kurtulması için 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerde 105 milletvekili adayı yarışacak. Zorlu bir süreç. Ama imkansız değil. Bu imkansızı bu ittifakın başaracağına inancımız var. Onun için çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyorum. Takip ediyoruz. Gidişatınız güzel ama inşallah bu güzel gidişat sandıklara yansır. Sonucu da şehir olarak güzel bir şekilde alırız. Türkiye genelinde bütün ittifakların listelerini takip ediyoruz. Ama Elazığ kadar hiçbir şehirde böyle güzel bir liste yok. Güzel ve adaletli bir liste. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da çıkışı adalet üzerine. Dolayısıyla bu adaletinde tecelli etmesini umuyoruz. Başarıla diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol