Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

İYİ BÜYÜYOR!

Elazığ'da vatandaşlardan çok iyi tepkiler aldıklarının altını çizen Başkan Gürgözeler,  "En başından beri bir hedefimiz vardı. Elazığ'dan en az 2 milletvekili çıkaracağız diye. Hedefimize İnşallah ulaşacağız." dedi.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, Elazığ'da yürüttükleri çalışmalardan, vatandaşların sorunlarına kadar birçok konuda gazetemize açıklamalarda bulundu.  Çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Başkan Gürgözeler, vatandaşların taleplerini, sorunlarını dinlediklerini belirtti. Gürgözeler, İyi Parti'nin Elazığ’da çok iyi bir konumda olduğunu ifade ederek seçimlerde iddialı olduklarını vurgu yaptı. Elazığ'ın en önemli sorunun başında ekonomi, TOKİ evleri, tarımda sulama konularının olduğunu dile getiren Gürgözeler, "Vatandaş, sorununu, şikayetini iletecek muhatap bulamıyor." dedi.

"GENEL BAŞKANIMIZ ELAZIĞ’DA ÇOK SEVİLİYOR"

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, esnafların ve vatandaşların ilgisinden oldukça memnun olduklarını belirterek, "Göreve geldiğimiz günden itibaren Elazığ’ın bütün ilçelerini  dolaştım. Mahalle ve köy gezilerimiz devam ediyor. Gittiğimiz köylerde, ilçelerde çok güzel bir ilgiyle karşılaşıyoruz. Bizi seviyorlar. Bu da Genel Başkanımız Meral Akşener'den kaynaklı. Genel Başkanımız Elazığ’da çok seviliyor." Dedi.

İYİ PARTİ ELAZIĞ’DA GÜÇLENİYOR

Halkın desteği ve güveni sayesinde İyi Parti'nin büyüdüğünü ve en az iki milletvekili hedefi yolunda ilerlediklerini söyleyen Başkan Gürgözeler, "İyi Parti Elazığ’da güçleniyor, büyüyor. Her türlü engellemelere rağmen.  Aleyhimizde bir takım kampanya çalışmaları yapmalarına rağmen biz çok iyiyiz. Anketler yapılıyor. Anket sonuçlarında ikinci partiyiz. İnşallah gün gelecek Elazığ’da birinci parti olacağız. En başından beri bir hedefimiz vardı. Elazığ' dan en az iki milletvekili çıkaracağız diye. Hedefimize İnşallah ulaşacağız." dedi.

"VATANDAŞ, SORUNUNU İLETECEK MUHATAP BULAMIYOR"

Seçime yönelik hazırlıkların devam ettiğini söyleyen Başkan Gürgözeler, "Sahadayız, geziyoruz. Her gittiğimiz yerde farklı problemlerle karşılaşıyoruz. Hemşerilerimizin sıkıntılarına ve dertlerine ortak olmaya çalışıyoruz. Dinliyoruz, notumuzu alıyoruz, gücümüzün yettiği kadar halletmeye çalışıyoruz. Tabii iktidar olmadığımız için çok fazla yardımcı olma şansımız olmuyor maalesef. Vatandaş yaşadıkları problemlerin çözümü noktasında Elazığ’da muhatap bulamıyor. İlimizde seçilen milletvekilleri bir çıksınlar, sahaya insinler, insanları bir dinlesinler. Milletvekili seçilirken Elazığ’a hizmet için milletvekili seçildiler. Kendilerine oy veren insanlarla bir araya gelsinler."  ifadelerini kulandı.

"TOKİ KONUTLARINDAKİ SORUNLAR HALEN AŞILMAMIŞ"

Başkan Gürgözeler, depremden sonra yapılan TOKİ konutlarında vatandaşların memnun olmadığını ve sıkıntıların devam ettiğini de belirterek, "Elazığ’ın en büyük problemlerinden biri depremden sonra yapılan deprem konutları. Halen daha sorunlar aşılmış değil. Mesela Malatya’da köylerde, evler depremden sonra iki katlı yapılmış. Bizim burada yapılan tek katlı binaları gördüm. Malatya komşu şehir,Malatya’ya yapılıyor da bize neden yapılmıyor. Ama sırası geldiği vakit şu kadar bina yaptık diyorlar. 2 + 1 ev olmaz hepsini 3 + 1 yapmaları lazımdı. Zaten parasını alıyorlar." dedi.

"DEPREMDEN SONRA EKONOMİK OLARAK YIPRANDIK"

TOKİ'lerin ödeme planının netleşmesi ve önceden açıklanan değerden belirlenmesi gerektiğini ifade eden Başkan Gürgözeler, "Depremden sonra yaralar sarılırken, devlet elinden geleni yaptı. İlgililerin kontrol noktasında eksiklikleri var.Gerekli kontroller yapılmamış. Depremden sonra ekonomik olarak yıprandık. Elazığ’da yaşayan insanların aldıkları maaşlar belli Elazığ Sanayi şehri değil. Küçük tarım alanlarının olduğu illerimizden biri. TOKİ'nin vatandaşın zorlanmayacağı bir şekilde ödemeyi belirlemesi gerekiyor. Görevlilerin milletvekillerinin bu işe el atması lazım insanlarımıza destek olmaları gerekiyor" diye konuştu.

"NEDEN KÖYLERİN BOŞALTILMASINA MÜSAADE EDİYORSUNUZ?"

Köylülerin bir iddiasını da ileri süren Başkan Servet Gürgözeler şu ifadeleri kullandı; "Geçen bir köy ziyaretinde duyduklarıma üzüldüm. Muhtar vasıtasıyla köylülere demişler ki gelin size şehirden konut verelim. Neden köylerin boşaltılmasına müsaade ediyorsunuz? Neden teşvik ediyorsunuz? Köyde ev yapın, insanlar köylerinde kalsınlar. Milletvekilleri o köylere gidip de vatandaşla görüşürlerse mesele ortaya çıkar."

"SULAMADA BÜYÜK SIKINTILAR VAR"

Özellikle sulama konusunda Elazığ'da büyük sıkıntıların olduğunu aktaran Başkan Gürgözeler, "Elazığ’ın her tarafı sularla çevrili. Bu alanda sulama  çok rahat bir şekilde yapılması gerekirken nedense sudan hiç istifade edilemiyor. Uluova'da da, Kuzova'da da aynı." dedi.

"ÇİFTÇİ NASIL TARIMLA UĞRAŞACAK, ÜRETİM YAPACAK"

Çiftçinin sulama yapamadığını, sulama yerlerinde de yüksek elektrik faturaları sebebiyle çiftçinin zor durumda kaldığını belirten Başkan Gürgözeler, "Kuzova gezilerinde sulanmayan birçok alan var. Sulanan yerlerde de sıkıntı çok. Vatandaş 30 dönüm pancar ektim diyor aylık 30 bin TL elektrik parası verdiğini söylüyor. Bu çiftçi nasıl tarımla uğraşacak, üretim yapacak." diye konuştu.

"ELAZIĞ’DA DEĞİŞEN HİÇBİR ŞEY YOK"

Yıllardır Elazığ'da ilerleme olmadığını aktaran Başkan Gürgözeler,  "2007 - 2008 yıllarında kuraklık vardı. O zaman da çok çalışmalar yapıp, köylerin hepsini gezmiştik. 2009’da ben il başkanlığını bıraktım. O günden bugüne bakıyorum, Elazığ’da değişen hiçbir şey yok. Civar illerimizde ise değişen çok şey var. Bu da demektir ki Elazığ’da sorumlu olanlar ilgisiz davranmışlar. Bunun başka izahı yok" dedi.

"SORUNLARI ÇÖZECEĞİMİZE SÖZ VERİYORUZ"

İktidara geldiklerinde Elazığ'ın sorunlarını bitireceklerinin sözünü veren Başkan Gürgözeler, "Geliyorlar ilçelerde resmi kurumları ziyaret edip gidiyorlar. Ne vatandaşın sıkıntısını dinliyorlar, ne de çözüme dayalı gerekli kurumlarla bir toplantı yapıyorlar. Elazığ’ın sorunlar bitmiyor. Biz iktidara geldiğimiz zaman bu sorunları çözeceğimize söz veriyoruz. Kuzuova ve Uluova’nın su sorununu iktidara geldiğimiz zaman biz çözeceğiz." diye konuştu.

"TARİHİ BİNALARIMIZI LÜTFEN KORUYALIM "

Son günlerin gündem konusu olan Mehmet Akif Ersoy Lisesi'nin usulsüz yıkım iddialarına da değinen Başkan Gürgözeler, "Mehmet Akif Ersoy Lisesi ve Öğretmenevi ile ilgili daha önceden de çok açıklama yaptık. Ama Türkiye’de hangi açıklamayı yaparsanız yapın adamlar bildiklerini okuyor, yazık ediyorlar. Davalar açıldı bundan bilgimiz var. Eski tarihi binalarımızı korumamız gerekiyor. Mehmet Akif Ersoy Lisesinin yanında Öğretmenevi var ve buraların bir mazisi var. Atatürk orada konaklamıştır. Böyle yerlerin muhafaza edilmesi lazım. Temennim mahkemeler olumlu sonuçlanır. Ben olumlu sonuçlanır kanaatindeyim. Dava açan arkadaşlarımıza da buradan teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar iyi bir şey yaptılar. Elazığ’ın geneli imara açılmış. Yeni mahalleler oluşuyor eğer illaki bir şeyler yapmaları gerekiyorsa yeni mahallelerde yapsınlar. Tarihi binalarımızı lütfen koruyalım." ifadelerini kullandı.

ÜYE SAYIMIZ 5 BİNİN ÜZERİNE ÇIKACAKTIR

Son olarak üye çalışmalarının artarak devam ettiğini belirten Başkan Servet Güngözeler, "İyi Parti olarak üye çalışmalarımız çok iyi gidiyor. 700'e yakın üyemiz oluştu. İnşallah yakın zamanda üye sayımız 5 binin üzerine çıkacaktır. Arkadaşlarımızın çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar kampanya başlatmamıştık yeni kampanya başlattık. Çok büyük bir istek ve heves var."dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol