Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

“Kan Bağışı Hayat Kurtarır”

Kızılay Genel Merkezi tarafından başlatılan “Kan Bağışı Hayat Kurtarır”  kampanyası çerçevesinde Kebanlı vatandaşlar kan bağışında bulundu. Elazığ’dan Kızılay personelleri ilçeye giderek 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda Kan bağışı otobüsünde Doktor kontrolünde yapılan testler sonucunda durumu ve sağlığı müsait olan vatandaşlardan kan bağışı alındı. Toplamda 43 vatandaş Kızılay’a gönüllü kan verdi.

Kızılay Kan Merkezi Doktoru Umut Karadağ, yaptığı açıklamada: “Kızılay, Savaş alanında yaralanan ya da hastalanan askerlere hiçbir ayrım gözetmeksizin yardım etmek arzusu ile doğmuştur. Bugün burada Kızılay başlattığı “Kan Bağışı Hayat kurtarır “Kampanyasına kan vererek katılan ve destek olan 43 Kebanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi Dünyadaki Uygulamalar ve araştırmalar göstermektedir ki, en güvenli kan, gönüllü ve karşılık beklemeksizin, düzenli kan bağışçılarından elde edilmektedir. Milyonlarca insan hayatlarını tanımadığı bu gönüllü kan veren insanlara borçlu, kanlarını özgürce hiçbir karşılık beklemeksizin bağışlayan insanlara Kızılay adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol