Öne Çıkanlar DEPREM a ya 23 Nisanda çocukları ağırladı. komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

Kapalı Köy Yolu Kalmadı!

Elazığ’da kardan dolayı kapanan köy yollarının tamamı ekipler tarafından açıldığı bildirildi.

Geçtiğimiz haftalarda etkisi gösteren kar yağışı sonrasında Elazığ’da bulunan 547 köy yolunun tamamına yakını ulaşıma kapanmıştı. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine bağlı karla mücadele ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrasında yolların tamamı ulaşıma açıldığı belirtildi.

YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, 547 köy yolu ulaşıma açıldığını ancak tipi olayları nedeniyle  anlık kapanan köy yollarına karla mücadele ekipleri tarafından anında müdahale ettiklerini belirterek; “Şuan bir sıkıntımız yok. Yolları kapalı köy yolumuz yok. Yalnız yaşanan tipi nedeniyle bazı açık yollar anlık kapanabiliyor. Ona da ekiplerimiz müdahale ediyor. Şimdi de genişletme çalışmaları yapılıyor. Önümüzdeki günlerde yaşanacak kar yağışlarında sıkıntı olmaması için yol genişletme çalışmalarımız  devam ediyor. Zaten araçlarımızın ve iş makinalarımızın çoğu afet bölgelerinde. Şuan yollarla alakalı bir sıkıntımız yok.” Dedi.

KAR YAĞIŞI BEKLENMİYOR

Gelecek haftalarda kar yağışının beklenmediğini, İl Özel İdaresi olarak oluşabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşın teyakkuzda olduklarını aktaran Şiş; “Meteoroloji İl Müdürlüğümüzle bağlantı halindeyiz. Önümüzdeki 1 haftalık süreçte bir yağış beklenmiyor. Havalar daha ısınacak gibi. Biz İl Özel İdaresi olarak oluşabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşın teyakkuzdayız. Ama şuan bir sıkıntımız yok” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol