Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

KARAKOÇLAR, EKSİK GİTTİ!

Mavi-Beyazlı Temsilcimiz HD Elazığ Karakoçan FK, TFF 3. Lig 2. Grup’un 15. Haftası’nda, R. Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak.

Teknik Direktör Metin Akpunar’la ilk sınavına çıkacak olan mavi-beyazlı ekibimiz, cumartesi sabahı İstanbul’a uçacak, buradan karayoluyla Kocaeli’ye geçecek.

Sakatlıkları bulunan Furkan Yiğit ile Şeyhmus Abdulkadir Aksu zorlu maçın kadrosuna dahil edilmezken, forvet İlhan Aslanoğlu’nun son durumuna göre kafileye dahil edilip edilmeyeceği netleşecek.

5 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak olan ve İzmir Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Berkay Erdemir’in düdük çalacağı maç öncesi temsilcimiz 17 puanla 13. durumda. Darıca GB ise 13 puanla 15. basamakta.

AKPUNAR: İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUM

Mavi Beyazlı Temsilcimizin yeni Teknik Direktörü Metin Akpunar “Takımımla ilk maçıma çıkacağım. İyi bir başlangıç yapmak istiyorum.” Dedi.

Takımının sezon başı hedefini play-off olarak belirlediğini belirten Metin Akpunar; "Bu hedefimize ulaşmak adına mücadele vereceğiz.

Hafta sonunda oynayacağımız Redoks Darıca Gençlerbirliği karşılaşması öncesi takımımızda Şeyhmus ve Furkan’ın sakatlıkları devam ediyor.

Bu oyuncularımız bu karşılaşmada yer almayacaklar. İyi bir futbol ve üst düzey bir mücadele vererek bu maçı kazanmak ve hedefimize ulaşmak adına bir adım atmak istiyoruz.

İnanıyorum ki bu arzumuzu sahaya yansıtıp istediğimizi alarak camiamızı mutlu edeceğiz.” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
KarakoçlarEKSİK GİTTİ!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol