Öne Çıkanlar ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

Karakoçlar, İskenderun Deplasmanında

Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, TFF 3. Lig 2. Grup’un 8. Haftası’nda, teknik direktörlüğünü Jan Olde Riekerink’in yaptığı İskenderunspor’la deplasmanda karşılaşacak. 7. Haftayı fikstür gereği bay olarak geçen temsilcimiz, zorlu maç için İskenderun’a geçti. Cumartesi günü maçın son çalışmasını Hatay’da gerçekleştirecek olan mavi-beyazlılar, konaklayacağı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

HD ELAZIĞ KARAKOÇAN FK’YE İZMİR HAKEMİ

17 Ekim Pazar günü saat 14.00’te İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan maçı İzmir Bölgesi C Klasman hakemi Hasan Avcı yönetecek. Hakem Avcı’nın yardımcılıklarını Tansu Doğan Yılmaz ve Atakan Tutan yapacak. Müsabakada 4.hakem olarak ise yine İzmir Bölgesi’nden Gürkan Özbalkanlı görevlendirildi. Bu maç öncesi temsilcimiz 9 puanla TFF 3. Lig 2. Grup’ta 9. sırada yer alırken, İskenderunspor 12 puanla 3. basamakta.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol