Öne Çıkanlar GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ BALIĞA ALKIŞ BAŞKAN YILDIRIM Bursa Yıldırımspor

Bu haber kez okundu.

KILIÇ, GÜVEN TAZELEDİ

Sağlık Sen Elazığ Şubesi 6. Olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Memur Sen’e bağlı Sağlık Sen Elazığ Şubesi’nde, 6. Olağan Genel Kurul toplantısı cumartesi günü yapıldı. 2 adayın yarıştığı kongreye Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcıları Şemsettin Karaduman ve Mahmut Faruk ve üyeler katıldı.

KILIÇ: “MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİMİZDEN HİÇ KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

2 adaydan biri olan Sağlık Sen Elazığ Şubesi İl Başkanı Selçuk Kılıç, her zaman sendika üyelerinin yanında olduklarını ifade etti. Kılıç, “Her zaman olduğu gibi siz kıymetli dava arkadaşlarımızın yanında olduk çünkü biz güçlü bir aileyiz. Sevgili dostlar bugün bir demokrasi şeylerine tanık oluyoruz Sağlık Sen şubemizin 6. Olağan Genel Kurulunu yapıyoruz biz ekibimizle sizlerin desteklerine talibiz. Delege arkadaşlarımın bana ve ekibe vereceği destekten Allah’ın izniyle boş çıkartmayacağız. El birliği, gönül birliği ve kardeşlik duygusuyla mücadeleye devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kaldığımız yerden sizlere hizmet etmek bizim için şereftir” dedi.

BAHŞİ: “SAĞLIK KURUMLARININ GİRİŞLERİNDE X-RAY CİHAZLARI KULLANILMALI”

Memur Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, sağlıkta şiddetin son bulmasını temenni ederken, sağlık kuruluşlarında X-ray cihazlarının kullanılmasını talep etti. Bahşi, “İnşallah bundan sonra bu tür olaylar yaşanmaz ve bu tür olayların yaşanmaması için gereken tedbirlerin alınması özellikle sağlık kurumlarının girişlerinde X-ray cihazlarıyla kesici, öldürücü aletlerin asla girmemesi konusunda gerekli yasal düzenlemelerin yapılmasını istirham ediyoruz. Toplum olarak da sağlık çalışanlarımıza gereken önemi, saygıyı, hürmeti göstermemiz gerektiğini burada vurgulamak istiyorum. Burada kazanan Sağlık Sen’imiz olacak. Zor bir süreçten geçiyoruz birlik beraberliğimiz, bu birlik beraberlik içinde inşallah kenetlenerek bu süreçten hep birlikte atlatacağımıza inanıyorum. Ben şimdiden kazanacak olan sandıktan kim çıkarsa çıksın birliğimizin, beraberliğimizin ve Sağlık Sen ‘imiz kazanacağına inanıyorum” dedi.

KARADUMAN: “KONGRE YENİ PUSULANIN BELİRLENDİĞİ SÜREÇTİR”

Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Şemsettin Karaduman, Elazığ Şubesinin seçilecek başkanına ve yönetimine başarılar diledi. Karaduman, “Kongre süreçleri yenilenmenin, tazelenmenin, geçmiş dönem muhasebelerinin yapıldığı yeni döneme dair yeni yol haritalarının belirlendiği adete yeni pusulanın belirlendiği süreçtir. Bu vesileyle bugüne kadar Elazığ şubemize hizmet etmiş emeği geçmiş her bir arkadaşımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

FARUK: “DERDİMİZ HİZMET”

Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk da, Sağlık Sen’in manevi değerleri korumak için kurulduğunu açıkladı. Faruk, “Burada Mehmet Akif İnan Ağabeyimiz Memur Sen’i ilk kurduğunda derdimiz bizim hizmet. Üyemize, milletimize hizmet olarak çıktık. Bizlerde o düsturda Sağlık Sen ve Memur Sen olarak bu hizmeti yapmak için mücadele ediyoruz. Tabi sizlerin desteğiyle oluyor. Elazığ’da sizler buralara seçilerek geldiniz. Elazığ’daki Sağlık Sen üyelerimiz sizleri tercih ettiler ve sizler buraya geldiniz ve inşallah Elazığ’da görev alacak Sağlık Sen yönetim kurulu arkadaşlarımızı seçeceksiniz. Ben şimdiden kim seçilirse seçilsin arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

ÖZDEMİR: “KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ”

Sağlık Sen Elazığ Şubesi Başkan Adayı Ahmet Özdemir, başkan seçildiği zaman önemli hizmetlerde bulunacağını dile getirdi. Özdemir, “Kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Yandaş yöneticileri, devleti kendi çıkarları kullanan yöneticileir her zaman her platformda ifşa edeceğiz. Bu vesileyle Rabbim zihinlerimizi, yüreğimizi, birliğimi, dirliğimizi, yol arkadaşlığımızı bozmasın” dedi.

Konuşmaların ardından Sağlık Sen Elazığ Şubesi 6. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimde 85 oy ile başkanlığa yeniden Selçuk Kılıç getirildi. Diğer aday Ahmet Özdemir ise 71 oy aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol