Öne Çıkanlar google ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ a ya BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ son yolculuğuna uğurlandı

Bu haber kez okundu.

KİRİŞCİ, ELAZIĞ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Tarım Ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere dün Elazığ’a geldi.

Bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gelen Bakan Kirişci, ilk olarak Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Murat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi Kapanış Programına katıldı. Daha sonra Bakan Kirişci, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ı makamında ziyaret etti.

Tarım ve Orman Bakanı Vakit Kirişci, Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde tarım sektör temsilcileri ile bir araya gelerek Elazığlı üreticilere sulama projeleri başta olmak üzere, tarım ve hayvansal çalışmalarla ilgili birçok konuda müjde verdi.

Toplantının ardından Bakan Kirişci, Elazığ Belediyesini ziyaret ederek Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile bir araya geldi. 

Bakan Kirişci’ye ziyaretinde MKYK Üyesi AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Ak Parti Elazığ 26. Dönem Milletvekili Ömer Serdar eşlik etti.

Bakan Kirişci, Başkan Şerifoğulları’ndan yapımına devam edilen ve tamamlanan projeler hakkında bilgi aldı. Daha sonra Bakan Kirişci, Elazığ Belediyesi Şeref Defterini imzaladı.

Başkan Şerifoğulları, Bakan Kirişci’ye hediye takdiminde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol