Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor elazığhaber O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Bu haber kez okundu.

KISAPARMAK, “NADASTAYDIM”

Kanal D'de her cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkan Şarkılar Bizi Söyler, 29 Ekim akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. 'Fatih Kısaparmak Şarkıları' konseptli son bölüme; usta sanatçıya yapılan sürprizler damga vurdu. 10 yıl aradan sonra yeni albümüyle ilk kez ekranlarda boy gösteren Kısaparmak, eşi ve oğlunun stüdyoya gelişiyle gözyaşlarını tutamadı.

Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler’in Cumartesi akşam yayınlanan bölümüne, Türk halk müziğinin güçlü yorumcusu, söz yazarı ve bestekârı Fatih Kısaparmak konuk oldu. “Fatih Kısaparmak Şarkıları” konseptli programın açılışı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak 'Onuncu Yıl Marşı' ile yapıldı.

10 YIL ARADAN SONRA İLK KEZ EKRANDA

Şiirler, şarkılar ve sürpriz düetlerle renklenen programda duygusal anlar da yaşandı. 10 yıl aradan sonra, yeni albümüyle ilk kez Kanal D ekranlarında olan Fatih Kısaparmak'a eşi Şebnem Kısaparmak ve 17 yaşında ki küçük oğlu, Kaan Kısaparmak sürpriz yaptı.

STÜDYODA DUYGUSAL ANLAR

Fatih Kısaparmak programda “Mor Salkımlı Sokak” şarkısını seslendirdiği sırada eşi Şebnem Kısaparmak stüdyoya giriş yaptı. Şarkının şiir bölümünde eşi Şebnem Kısaparmak’ın sesini duyan Fatih Kısaparmak, şaşkınlık ve mutluluğu bir arada yaşadı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Fatih Kısaparmak "Bu adam benim babam" şarkısını seslendirirken de oğlu Kaan Kısaparmak, bir anda sahneye gelip babasına eşlik etti. Baba-oğulun düeti hem Şebnem Kısaparmak'ı hem de stüdyoda bulunan ünlü sanatçıları duygulandırdı. Sibel Can ve Hakan Altun şarkı boyunca gözyaşlarını tutmakta zorlandı.

KISAPARMAK,” NADASTAYDIM

Elazığlı sanatçı Türkü Baba Fatih Kısaparmak,10 yıllık suskunluğunun nedenini şöyle anlattı. “Nadastaydım, demlenme süresiydi. Covid süresinde 12 beste yaptım. Polat Yağcı benim 26 yıllık kadim dostum çok ısrar etti kendimi stüdyoda buldum. Dört aylık bir çalışma oldu. 13 eser kaydettik, 11 tanesini yeni albüme kattık, iki tanesiyle ilgili Polat’ın başka düşünceleri var.

Bu onbir eserin 8 tanesini Ahmet Koç, aranje etti. Benim küçük oğlum Kaan 17 yaşında üç eserin aranjesini yaptı. Sazını çaldı, ayrıca Kaan’ın 4 bestesini okudum.

BİR YILDIZ DOĞUYOR

Hemşehrimiz Fatih Kısaparmak, programda “Bu adam Benim babam” eserini seslendirdiği sırada şiir okuyarak babasının yanına gelen 17 yaşında ki küçük oğlu Kaan Kısaparmak okuduğu şiirle babası ile düet yaptı.

Gelecek vaat eden küçük Kısaparmak, Fatih Kısaparmak ile yaptığı düetlerin ardından stüdyodaki sanatçılar Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’den tam not aldı. Kaan Kısaparmak’ın saz çalmasının yanı sıra beste de yapıyor olması gelecek vaat ettiğinin bir göstergesi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol