Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Kızının Başarısıyla Hakemliğe Başladı!

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Konuyla alakalı Elazığ İl Temsilcisi Ahmet Polat, Lilan Narin ARSLAN’ın geçtiğimiz yıl Analig’de Grup müsabakaları sonucu 3.’lük elde ettiğini, bu yılda Parkur yarışlarına katıldığını, ilk yarış olması nedeniyle iyi bir derece elde ettiğini  ve yaşı itibariyle bu yıl yine Analige katılım sağlayacağını ifade etti.

Polat, ile yaptığımız özel röportajda şu ifadelere yer verdi; ‘’Linan Narin Arslan geçtiğimiz yıl Malatya ilinde gerçekleşen Analig Grup müsabakasında ferdi olarak 3.’lük elde etti. Bu yıl yine yaşı itibariyle tekrardan Analig’de ilimizi temsilen tekrar katılım sağlayacak. Lilan’nın başarısı annesi Eylem Arslan’ı Cimnastik sporuna ilgisini de artırdı. Çünkü bu yıl ilk kez gerçekleşen Okullararası Artistik Cimnastik Hakemliği için başvuruda bulundu ve Cimnastik ailesine katılmış oldu. Lilan’ın her antrenmanına anne ve babası gelip kızlarına destek vermekteler. Annenin bu ilgisi diğer ailelere örnek olur inşallah’’ dedi.

ÇOCUKLARA HER KONUDA DESTEK OLMALIYIZ

Eylem Arslan; anne ve babaların çocuklarının her başarısında desteklerini ihmal etmemelerini dile getirdi.

Arslan, ‘’Kızımın Cimnastik sporuna pandemi döneminde evde bizimle beraber spor yaparak başladı. Yaptığı takla atması ve Cimnastik sporunuda sevmesiyle kısa bir araştırma yaptım ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün kurslarını öğrendim ve kızımı kursa yazdım. Yeteneğini hocaları keşfetti ve geçtiğimiz yıl Malatya’daki Analig’de 3.’lük. Bu yılda Parkur yarışları ve yine Analige katılacak. Her aile çocuklarına olmalı. Kız çocuklarının dışında erkeklerinde Cimnastiğe ilgi göstermeli’’ dedi.

YILDIRIIM; ‘’LİLAN HIRSLI BİR SPORCU’’

3. Kademe Cimnastik Antrenörü Yurdagül Yıldırım ise Lilan’ı başka bir hocanın tavsiyesi üzerine tanıdığını ve başarıya aç, ne verirseniz alan bir yapıya sahip olması nedeniyle çok hırslı bir sporcu olduğunu dile getirdi.

Yıldırım, ‘’Ben Lilan’ı başka bir hocamızın tavsiyesi üzerine tanıdım ve yaptığım antrenmanlarda ne verdiysem aldı. Buda beni fazlasıyla memnun etti. Hırslı bir sporcu. Malatya ilindeki Analigde 3.’lük derecesi bunun bir göstergesi. Bu yılda Parkur yarışlarına katıldı ve Temmuz ayında da yine Analig’de mücadele edecek. İlerisi için ümit vadeden sporcularım başında geliyor’’ dedi.

DÖNDÜ; ‘’BAŞARILARI BİR SPORCU OLACAK’’

3. Kademe Cimnastik Antrenörü Şeyda Dündü ise, Lilan’ı Yurdagül hocanın antrenmanlarında tanıdğını ve başarılı bir sporcu olacağına inancının tam olduğunu ifade etti.

Döndü; ‘’Anne ve babasının müthiş bir desteği var. Ben inanıyorum ki; Lilan sporda daha başarılı yerlere gelecek. Çünkü başta annesi olmak üzere destek veren bir ailesi var. Bizlerde başarısında bir katkı sağlarsan ne mutlu bize’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol