Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

KOCA'DAN DUMANDAĞ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca yeni dönem için yapılan seçimlerde güven tazeleyerek yeniden seçilen Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimlerde üyelerin teveccühüyle yeniden Borsa Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mehmet Ali Dumandağ’a bir ziyaret gerçekleştiren Elazığ basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca ziyarette Başkan Dumandağ nezdinde yeni yönetime hayırlı olsun temennilerinde bulunarak başarılar diledi.  

GÖREV DAĞILIMI HAFTA İÇİNDE

Hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı EBMC Başkanı Koca’ya teşekkürlerini ileten Borsa Başkanı Dumandağ yeni dönem yönetimi ile ilgili de bilgiler vererek hafta başında görev dağılımın yapılacağını kaydetti.

GÜÇ BİRLİĞİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Yeni dönemde şehrin önünün açılıp ekonomik açıdan kalkınması için yeni projeler geliştireceğini de ifade eden Başkan Dumandağ şehrimizin ve bölgemizin kalkınması için güç birliğinin önemini dikkat çekti. Başkan Dumandağ kendilerine yakışan bir atmosferde geçekleşen seçimlerden dolayı rakiplerine de nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, yarışın sona erdiğini bundan sonraki sürecin hizmet etme zamanı olduğunun altını çizdi. Bundan sonra hizmetleri ve yeni projeleri konuşma zamanıdır diyen Dumandağ hep birlikte Elazığ’ımıza hizmet adına çok güzel projelerle halkımızın karşısında olacağız dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol