Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

KOCA, GAZETECİ HABERLERİYLE GÜNDEM OLMALI!

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M. Nafiz Koca yapmış olduğu açıklamada, “Bir gazetecinin, bir gazeteciye tokat atması kabul edilebilir bir durum değildir.

Bizler görüntüleri izlerken utandık, olayı bizatihi yaşayan Belediye Başkanı utanmadı.

Oysa bu eylem kadına şiddetin farklı bir versiyonudur, abii anlayana.

Koca, açıklamasında şunları kaydetti; “Orada işini yapmaya çalışan, daha iyi yayın kalitesi olması İçin emek sarfeden emekçi ve alınteri döken genç meslektaşımıza yapılan bu eylem biz gazetecileri çok derinden üzmüştür.

Gazeteci örnek, gazeteci üretken ve neticelendirendir.

Gündeme yazıları ve haberleri ile gelmesi gerekirken vukuatla gelmesi gazeteciliğin basın meslek ve ilkelerine uyulmadığını da göstermektedir.

Bizler için manidar olan bir diğer husus ise program konuğu Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yaşananlar karşısında sükunetini ve duyarsızlığını sürdürmesidir ki kendilerini şiddetle kınıyoruz. Kaldı ki böylesi menfur bir eylemin gerçekleştirilmesi karşısında aynı duyarsızlıkla programa devem eden Fatma Şahin sakin kafayla düşünecek olursa kendini bilmez Muharrem Kaya’nın o tokadı ajans çalışanı Ahmet Demir’e değil kendisine atmış olduğunu farkedecektir.

Dolayısıyla bu çirkin davranış kadına şiddet muamelesi görmeli diyor eylemi gerçekleştiren Muharrem Sarıkaya’ı ve çirkin davranış karşısında sükunet ve duyarsız davranan Gaziantep Büyük Şehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i mesleğimiz adına kınıyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol