Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

Kovancılar’da Şaibe Var!

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Mühürsüz oy çuvallarının İlçe Seçim Kurulu'na teslim edildiği ve görüntülerin de sosyal medyada gündem olduğunu söyleyen Akın, gerekli işlemleri yaparak itiraz ettiklerini söyledi.  

  CHP listesinden 2’nci sıra aday olan Saadet Partili Abdullah Akın, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen 28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Kovancılar ‘da mühürsüz en az 10 çuval oy tespit edildiğini ve ilçe seçim kuruluna itiraz ettiklerini söyledi. Öte yandan 13 bini aşkın geçersiz oy olduğunu ifade eden Akın, geçersiz oylara da itiraz etikleri belirtti.

10 TANE MÜHÜRSÜZ ÇUVAL

Bu durum kabul edilemez olduğunu avukatlarının itirazda bulunduğunu kaydeden Akın, “İlçe seçim kuruluna, seçim gecesi en az 10 çuval mühürsüz olarak geliyor. Bizim avukatımız itiraz ediyor fakat o kadar çok fazla geliyor ki bir yandan itiraz ederken, tekrar mühürsüz çuvallar geliyor. Arkadaşlar artık çuvallara yetişememiş, birçok mühürsüz çuval girişi olmuş ancak müdahale edememiş.” Dedi.  

 ÜSTÜMÜZE DÜŞEN TAKİBİ YAPACAĞIZ

Konunun yakından takipçisi olduklarını söyleyen Akın,  “Biz üstümüze düşen takibi yapacağız. Zaten internete Kovancılar vidosu düştü. Tüm Türkiye biliyor. Karakoçan, Palu, Maden, Sivrice, Arıca, Keban’da da itirazımızı yaptık.” İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol