Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI suriye BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

Kredi ve kredi kartı borçları silindi mi, ertelendi mi?

Isınma, barınma, gıda ve giyinme gibi temel ihtiyaçların karşılanması için kamu ve özel bankaların destleri devam ederken AdıyamanHatayKahramanmaraşMalatya, Osmaniye il ve ilçeleri ile Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki gerçek kişiler ile KOBİ sınırına kadar olan ticari işletmelere kullandırılmış tüm kredi kartı, bireysel ve ticari kredi borçlarını/taksitlerini, gayrinakdi kredi komisyonlarını, talebe bağlı olmaksızın 31.08.2023 tarihine kadar 6 ay süre ile faizsiz olarak ertelendi.

ELAZIĞ’A BİR AY ERTELEME

Bankalar, depremden zarar gören ve talepte bulunan afet bölgesindeki Adana, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Elazığ illerinde ise kredi kartlarına bir aylık erteleme geldi. 
Bankalar ayrıca 2023 yılı boyunca bireysel ve ticari kredi kartları yıllık ücretleri ile üye işyeri ve POS aylık ücretlerini de almayacak.
250.000 TL’ye kadar olan tarım kredilerini talep olmaksızın 1 yıl süre ile faizsiz olarak ertelenecek.  
Deprem felaketinde hayatını kaybeden bireysel ve şahıs firmalarının borçları, ana para ve faizleriyle birlikte silinecek.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol