Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

KÜLTÜR ve SANAT YARIŞMALARI BAŞLIYOR.

Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi aracılığı ile yarışmaya katılacak olan gençler, Görevli Gençlik Çalışanları koordinesinde; Şiir, Müzik, Tiyatro, Bilgi Yarışması ve Münazara Liginden oluşan 5 kategori de düzenlenecek olan yarışmalarla genç yeteneklerin önünü açan Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençleri sahneye çıkarmaya hazırlanıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; ‘’bildiğiniz üzere Bakanlığımız tarafından düzenlenen yarışmaları önemsiyoruz, bu nedenle Şehrimizden ciddi katılım beklediğimizi de dile getiriyor, her gencimizin belirlenen kategorilerde yarışmaya dahil olmasını istiyoruz.

Türkiye Şampiyonluklarının Elazığ'ımıza kazandırılmasını bekliyoruz.

Özellikle Şiir Kategorisinde Türkiye Şampiyonlukları ve Diğer Derecelerde Elazığ’ımızı temsil eden gençlerimizin yanı sıra belirlenen diğer kategorilerden de Türkiye Finallerinde Elazığ’ın adının ön plana çıkmasını temenni ediyoruz.

Her sene düzenlenen yarışmalarda mutlaka Türkiye Finallerinde Elazığ’ı görüyoruz bu da bizlere gurur veriyor ama 5 kategoride yapılan yarışmalarda ilimizden daha fazla takımın ve bireysel katılımın ön plana çıkmasını şehrimiz için gurur vesikası olacaktır.

Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi koordinesinde yönlendirilecek olan gençlerimizi bu yarışmalara katılmaya davet ediyorum.

Elazığ olarak zengin kültürle büyüyen gençlerimizden kayıtsız kalmamaları adına çağrımızı bir kez da yineliyoruz.

Başvuru için gencizbiz.gsb.gov.tr ve Gençlik Merkezlerimize bekliyoruz, ifadelerine yer verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol