Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi seçim 23 Nisanda çocukları ağırladı.

Bu haber kez okundu.

Maden Belediye Başkanı Yavuz, MHP’den İstifa Etti

2019 yılından beri Maden Belediye Başkanı olarak görevini yürüten Orhan Yavuz’un MHP’den istifa ettiği öğrenildi. Elazığ Maden ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Orhan Yavuz, partisinden istifa etti. Başkan Yavuz’un 31 Mart 2024’de yapılacak seçimlerde aday olup olmayacağı ise merak ediliyor.

31 Mart 2019 yılında Milliyetçi hareket Partisi’nden Maden Belediye Başkanlığı görevine seçilen Orhan Yavuz, 2024 yerel seçimlerine kısa bir süre kalan MHP’den istifa etti. Geçtiğimiz hafta Partisinin 14’üncü ilçe kongresine katılan Başkan Yavuz burada yaptığı konuşmada, MHP’nin ilçede genel seçimlerde oy oranını artırdığını belirterek, yerel seçimlere dikkat çekmişti. Başkan Yavuz, kongrenin üzerinden birkaç gün geçtikten sonra partisinden istifa etti. Başkan Yavuz, istifa nedeni ile ilgili yaptığı açıklamada; “31 Mart 2024 Yerel Yönetim seçimlerinde MHP’den aday adayı olmayı düşünmediğimden ve partinin seçim strajesini benim dışımda geliştirmesi için  31 Mart 2019 tarihinden beri mensubu olduğum MHP’den istifa ediyorum. Bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerde bize destek olan MHP’nin her bir organına teşekkür ederim.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol