Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

“MADEN PROJEYE DAHİL EDİLMELİ”

Elazığ Bakır Madenliler Dernek Başkanı Yaşar Altundal, Sosyal Konut Projesinde yer almayan Maden ilçesinin ivedilikle projeye dâhil edilmesi gerektiğini açıkladı.

Son yıllarda Maden ilçesinin yaşadığı sıkıntıları açıklayan Dernek Başkanı Yaşar Altundal, “Bilindiği gibi Maden ilçesinde doğal olmayan heyelan nedeniyle ilçe halkı sıkıntı içinde. Alınan karar ile ilçenin önemli bir bölümünde konut ve işyerlerinin tahliyesinin yapılması vatandaşların konut sıkıntısı yaşamasına neden oldu. Vatandaşlarımız devletin aldığı karar kapsamında gereğini yaptılar. Sosyal Konut Projesi konut ihtiyacı had safhada bulunan Maden ilçesinde ki vatandaşların bu sıkıntısına çözüm getirecek bir projedir. İlçenin konut sıkıntısına çözüm getirilmesi adına Sosyal Konut Projesinde yer almayan Maden ilçesinin bu projede yerini almasını talep ediyoruz istiyoruz.

Önümüzde bir Hatay örneği duruyor. Hatay’ın bu projede yer almayan ilçelerinin proje kapsamına alınması için yapılan açıklamalar ve girişimler sonucunda dört beş ilçe proje kapsamına alınmış bulunuyor.”diye konuştu.

*“EN AZ 250 KONUT YAPILMASINI TALEP EDİYORUZ”

Konuyla ilgili olarak AK Parti Milletvekillerinin ve ilin yöneticilerinin gerekli girişimleri başlatması taleplerinin karşılanmasında etkili olduğunun altını çizen Altundal; “Bu talebimiz ilçenin konut sıkıntısından kurtulmasına katkı sağlayacaktır. İlçemizdeki vatandaşların konut konusunda yaşadığı sıkıntıyı aşmalarının sağlanması adına en az 250 konut yapılmasını talep ediyoruz” ifadelerine yerverdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol