Bu haber kez okundu.

MEHMET AKTAŞ, ELAZIĞ’DA

Emniyet Genel Müdürü Elazığlı Mehmet Aktaş, Kovancılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, güvenlik ve asayiş hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Emniyet Genel Müdürü Elazığlı Mehmet Aktaş, Elazığ’da bir dizi temasta bulundu. Öncelikle Kovancılar ilçesine giden Aktaş, Kovancılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli personelle bir araya geldi. Aktaş, Kovancılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli personelden yürütülen genel güvenlik ve asayiş hizmetleri hakkında bilgi aldı. Aktaş'a ziyaret süresince Özel Harekat Başkanı Selami Türker ve Kovancılar Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu eşlik etti.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, nazik karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı Kovancılar Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu’na teşekkür etti.

Mehmet Aktaş ardından Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Mehmet Aktaş’ı İl Emniyet Müdürü Celal Sel karşıladı. Aktaş, Elazığ geneli güvenlik ve asayiş hizmetleri hakkında Celal Sel’den bilgiler aldı.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş; “İl Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alıp, görevi başındaki arkadaşlarımızla hasbihal ettik.” ifadesinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
ElazığdaMEHMET AKTAŞ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol