Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

“MENFAATİMİZ ELAZIĞ OLACAK”

12 Kasım tarihinde gidilen Meslek Komitesi seçimleri sonucunda seçilen Elazığ TSO Meclis Üyeleri, Elazığ TSO Vali Murat Zorluoğlu Konferans Salonu'nda bir araya gelerek Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Genel Kurul Delegeleri ve Meclis Başkanlığı seçimleri gerçekleşti.

Seçim sonucunda Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçilen İdris Alan açıklamalarda bulundu.

Başkanlığa seçilen İdris ALAN konuşmasında;

ALAN: “TEK ÇIKARIMIZ, ELAZIĞ OLACAK”

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yapan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “2022-2026 ticaret odası seçimleri ilimize, memleketimize, ülkemize hayırlı uğurlu olsun hayırlar getirmesini cenabı haktan niyaz ediyor sizlere de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Uzun bir maratondan sonra yapmış olduğumuz çalışmaların meyvelerini Rabbi Âlemin bize nasip etti. Biz şuan itibari ile Allah’a şükürler olsun yönetimimizde belli meclisimizde, üst kurul delegelerimizde belli.

Bizim üyelerimize, seçmenlerimize vermiş olduğumuz çok önemli sözler, vazifeler var.

Dört sene çabuk gelir geçer. Tekrar üyelerimizin, seçmenlerimizin huzuruna çıktığımız zaman anlımız ak bir şekilde çıkmamız gerekiyor.

Onlara vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmemiz gerekiyor.

Herkesin huzurunda tekrar söz veriyorum. Allah’ın izniyle biz hiçbir zaman onları muhtaç etmeyeceğiz, Elazığ’ı hak ettiği yere getireceğiz, yapabileceğimiz şeyleri söyleyeceğiz yapamayacağımız şeyleri söylemeyeceğiz, memleketimizi ötekileştirmeyeceğiz, itibarsızlaştırmayacağız, siyasileri birbirine düşürmeyeceğiz, bölmeyeceğiz, parçalamayacağız tek vücut olacağız.

Biz bütün üyelerimize bütün partilere eşit mesafede olacağız. Bizim bir tek çıkarımız, menfaatimiz Elazığ olacak.” dedi.

KARATAŞ: “VAZİFELENDİRİLMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş ise, “"12 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinde, Çok değerli Başkanımız sayın İdris Alan önderliğinde, beyaz pusula adayları olarak çıktığımız meşakkatli yolda Cenab-ı Allah’ın takdiri ve üyelerimizin teveccühü ile bu kutlu göreve giden yolda muvaffak olduk.

Yine bugün gerçekleştirdiğimiz organ seçimlerinde, başta Başkanımız sayın İdris Alan ve meclis üyelerimizin iradesi ile Meclis Başkanlığı görevine seçilmenin, bu kutlu makama ve aynı zamanda vebal makamı olan bu zorlu makamla vazifelendirmenin gururunu yaşıyorum.

Bildiğiniz üzere Başkanımız Sayın İdris Alan liderliğinde, uzun ve yorucu bir seçim sürecini geride bıraktık.

Önce Meslek Komitesi Üyelerimizin sonrada, Meclis Üyelerimizin takdiriyle önümüzdeki 4 yıl için odamıza, üyelerimize ve şehrimize hizmet etme görevini üstlendik.

Tüm Meclis Üyelerimize verdikleri destek, duydukları güven dolayısıyla teşekkür ediyorum.

Önümüzdeki süreçte Meclis olarak bugüne kadar yapılanların üzerine çok büyük hizmetler katarak çalışacağız.

Yapılan seçimler bir hizmet yarışıdır Bu yarışta meclisimiz bayrağı bize devretti.

Bu bir bayrak yarışıdır, bu bayrağı da hep beraber daha ileriye taşıyacağız.

Çok değerli üyelerimiz üzerlerine düşen görevi yerine getirdi.

Şimdi ise görev sırası bizlerde ve en önemlisi değerli meclis üyelerimizde.

Çünkü meclis üyelerimiz şehrimizin iş dünyası tarafından seçilmiş kişiler ve aynı zamanda kendi sektörlerinde birer kanaat önderi vasfı ile buradalar.

Meclisimiz, ekonomiyi, üyelerimizin sorunlarını en yakından bilenlerden oluşmakta.

Bu nedenle yeni dönemde meclis üyelerimizle her alanda daha etkin bir tutum geliştirerek üyelerimizin sorunlarının çözümünde aktif rol alacağız.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının meclis üyeleri, İdris Başkanımızın fedakar yol arkadaşları, bu konuda da farkını ortaya koyacaklardır, buna yürekten inanıyorum.

Kıymetli Meclis Üyelerimiz!

Yıllardan beri sahada, Elazığ’ımızın ve üyelerimizin sorunları için gece gündüz demeden, dur durak bilmeden çalışan, milletimizin derdi ile dertlenen başkanımız sayın İdris Alan’ın ekibinde olmak, yol arkadaşı olmak ve Elazığ’ımızın menfaatleri doğrultusunda büyük emeklerle oluşturduğu stratejik vizyona hizmet etmek onuruna layık olmanın gereğini her birinizin tek tek hizmetlerimiz ile göstereceğinizde şüphemiz yoktur.

Bizler Meclisimizle birlikte şehrimize ve üyelerimize hizmet etmeye talip olduk, bu göreve bizi layık görerek teveccüh gösteren tüm meclis üyelerimize ve Başkanımız sayın İdris Alan’a teşekkürlerimi sunuyorum. Görev süremiz boyunca meclisimizle beraberlik içerisinde, ilimizin ve üyelerimiz menfaatleri doğrultusunda çalışacağız, hizmet edeceğiz.

Elazığ’ımız, odamız, iş dünyamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sağ olun, Selam ve Hürmetle." Şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol