Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

MHP HEYETİ'NDEN, KOCA'YA ZİYARET

HABER-DİLARA MENGÜNOĞUL

MHP İl Başkan Yardımcı İbrahim Hanege, MHP Belediye Meclis üyesi Grup Başkan Vekili  Mehmet Çak, MHP Elazığ Belediye Meclis Üyesi Süleyman Soysal, Genel Yayın Yönetmenimiz M.Nafiz Koca'yı ziyaret ederek, 13 Kasım Pazar günü Elazığ’a gelecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mitingine davet ettiler.

"KOCA'YI MİTİNGİMİZDE GÖRMEKTEN ONUR DUYARIZ"

Milliyetçi Hareket Partisi Heyeti'nden olan MHP İl Başkan Yardımcı İbrahim Hanege, ziyarette yapmış olduğu açıklamada;  "13 Kasım Pazar günü Sayın Devlet Bahçeli'nin Elazığ'a gelişi  ve Hatıra Ormanı’nın açılışı dolayısıyla, ziyaretlerimizi sürdürüyoruz, bu kapsamda Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı olan Kıymetli Hocamız Nafiz Koca'yı da ziyaret etmek istedik. Kendilerini hem mitingimizde hem de Hatıra Ormanı’nın açılışında görmekten onur duyarız" ifadelerine yer verdi.

VATANDAŞLARIN KULLANABİLECEĞİ BİR HATIRA ORMANI

MHP Elazığ Belediye Meclis Üyesi Süleyman Soysal 13 Kasım da  gerçekleştirilecek olan Hatıra Ormanı'nın açılışı için Genel Yayın Yönetmenimiz Koca'yı davet ettiğini belirterek "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin 13 Kasım'da Elazığ'a gelmesi dolayısıyla Liderimiz adına açılışı gerçekleştirilecek olan Belediye Meclis kararıyla hayata geçirdiğimiz ve vatandaşların kullanabileceği bir Hatıra Orman alanı oluşturduk. Bugünkü ziyaretimiz de ise Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı olan Kıymetli Hocamız Nafiz Koca'yı ziyaret ettik kendilerini ve cemiyetini mitingimize davet ediyorum" dedi.

BÜYÜK MİTİNGİMİZE DAVET EDİYORUZ

MHP Belediye Meclis üyesi Grup Başkan Vekili Mehmet Çak ise "13 Kasım Pazar günü saat 14.30'da yapılacak olan büyük mitingimizde Dr. Devlet Bahçeli'nin karşılaması noktasında Elazığ STK ziyaretlerimizi yapıyoruz, bu anlamda Elazığ Basının Cemiyet Başkanı Olan Nafiz Koca'yı Mitingimize davet ediyoruz." diye konuştu.



 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol