Öne Çıkanlar GENEL elazığ haber haber  elazığ elazığhaber23

Bu haber kez okundu.

MHP Kovancılar Seçim İletişim Merkezi Açıldı

MHP Kovancılar Seçim İletişim Merkezi hizmete açıldı. Açılış törenine MYK Üyesi Alper Erdem, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Elazığ Milletvekili adayları Semih Işıkver, Hakan Kuzu, Yunus Genç, Fatma Sevinç Oğuzhan, MHP Kovancılar ilçe teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan duaların eşliğinde Seçim İletişim Merkezi açılışı gerçekleşti. Açılışın ardından MYK Üyesi Alper Erdem, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, MHP Elazığ Milletvekili Adayları Semih Işıkver, Hakan Kuzu, Yunus Genç, Fatma Sevinç Oğuzhan, konuşma yaparak, katılımcılarla istişarede bulundular.

MHP Elazığ Milletvekili Adayları, daha sonra Kovancılar halkıyla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinlediler.

Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver ile MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, El- Aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Onur Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Işıkver, yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, “El-Aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret ettim. Dernek Başkanı Kardeşim Onur Şahin’in şahsında bizi samimiyetle muhabbetle karşılayan bütün büyüklerimize ve kardeşlerimize şükranlarımı arz ederim, var olsunlar” dedi.

Işıkver, daha sonra katılım sağlayan vatandaşların sorularını cevaplayarak hasbihal etti

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol