Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

MHP’den Görkemli Açılış

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Seçim İletişim Merkezi Güneykent Mahallesi’nde dualarla açıldı. MHP İl Başkanı Yunus Bal, Elazığ’ın sorunlarına iyi hakim olduklarını ve çözüme hazır olduklarını söyledi.

HASTALIĞIN TEŞHİSİNİ KOYDUK REÇETESİNİ YAZDIK 14 MAYIS’TA TEDAVİSİNE BAŞLAYACAĞIZ İNŞALLAH

MHP İl Başkanı Yunus Bal, “Rabbim gücümüze güç katsın derman versin. Allah’ın izniyle 14 Mayıs gecesinde bize kutlu bir zaferi kutlamayı nasip etsin inşallah. Bizler derslerimizi çok iyi çalıştık bu şehirde bu memlekette sorun ne çok iyi biliyoruz nasıl çözeceğimizi de çok iyi biliyoruz. Hastalığın teşhisini koyduk reçetesini yazdık 14 Mayıs’ta tedavisine başlayacağız inşallah” dedi.

Saha çalışmalarını hızla sürdürdüklerini ve partilerine güvendiklerini aktaran MHP Elazığ Milletvekili Adayları, 14 Mayıs seçimlerine hazır olduklarını söyledi.

GÜNEYKENT BİZİ ÇOK GÜZEL KARŞILADI

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Fatma Sevinç Oğuzhan, “ Biz geçenlerde burada çok güzel bir çalışma yaptık. Hepinizin kapısını çaldık. Çok güzel karşılandık. Çok güzel bir ortamdı. O yüzden ben Güneykent Mahallesinin güler yüzlülüğü ve sabrı için çok teşekkür ederim” dedi.

ALLAH’IN İZNİYLE 3 HİLAL BAYRAĞIMIZI HARPUT KALESİNE DİKECEĞİZ

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Yunus Genç, MHP olarak çok büyük bir aile olduklarını ifade ederek, “Birlik beraberlik içerisinde Allah’ın izniyle 3 hilal bayrağımızı Harput kalesine dikeceğiz” dedi.

BÜYÜK BİR MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ TEVECCÜHÜYLE KARŞILAŞIYORUZ

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Hakan Kuzu, “ Bütün ilçelerde ya şehir merkezinde, mahallelerde büyük bir Milliyetçi Hareket Partisi teveccühüyle karşılaşıyoruz. İnşallah MHP Elazığ’da 1. Parti olacak buna bütün kalbimizle inanıyoruz” dedi.

ARTIK NEFESİMİZİ ALMIŞ, KOŞAR ADIM GİDİYORUZ

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Oğuzhan Demir, “Bütün arkadaşlarımız büyük bir organize şekilde saha çalışmalarında. Herkes hedefe kitlenmiş. Artık nefesimizi almış, koşar adım gidiyoruz” dedi.

MİLLETVEKİLİMİZ OLSAYDI BİZ BUGÜN BURADA BİR TANE 2 + 1 BİNA GÖRMEYECEKTİK

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, “Hakikaten bir şehirde milletvekili olmadığı zaman. Bizim vardı aslında ama mazbatasını aldırmadılar alamadık. Eğer Oğuzhan Demir Başkanım Milletvekili olmuş olsaydı inanın, biz bugün burada bir tane 2 + 1 bina görmeyecektik. Bugün açmış olduğumuz Güneykent seçim iletişim merkezimizin, önce Güneykent rezerv alanımıza. Sonra Elazığ’ımıza ve Milliyetçi Ülkücü Harekete hayırlar getirmesini cenabı haktan niyaz ediyorum”dedi.

“Milletvekili hizmet demektir” diyen Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz ve Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan da, Elazığ’ın sorunların hızlı çözüm bulunması için partilerine destek istedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol