Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

Milletvekili Aday Adayı Hasan Murat Öz, Teşkilat Ziyaretlerine Başladı

Ziyaretlerine ilk olarak Ağın ilçesiyle başlayan Hasan Murat Öz, AK Parti Ağın İlçe Başkanı Mehmet Ağın ve Kadın Kolları Başkanı Gülay Öztürk’ü ziyaret etti.

Daha sonra Keban ilçesine geçen Öz, AK Parti Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, İlçe Başkanı Turgay Toprak ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Ziyaretleri kapsamında AK Parti Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Doğan, AK Parti Yazıkonak Belde Teşkilat Başkanı Osman Temizkan ile Kadın Kolları Başkanı Sevcan Soğanlı’yı da ziyaret eden Hasan Murat Öz, “Millet hareketi olan AK Parti, 14 Mayıs seçimlerinde de milletiyle omuz omuza bir destan daha yazacaktır ve 21 yılda elde ettiği tüm kazanımlarla Türkiye Yüzyılı’nı başlatacaktır. Bunun için de tüm teşkilatlarımızla omuz omuza her zamankinden daha çok çalışacağız. Milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti Elazığ Milletvekilliği adaylık başvurusunda bulunduk. Bu noktada teşkilatlarımızın desteğine talibiz. Ancak en önemlisi milletimize ve davamıza hizmet etmektir. Önümüzdeki seçimlerin ülkemize ve Elazığ’ımıza hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol