Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ BALIK, ODA BAŞKANLARININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Elazığ’da tüm iş sektörlerini temsil eden esnaf odası başkanları ile bir araya gelen Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, istişarelerde bulundu. Toplantıda başkanlarla bir bir görüşen Milletvekili Balık, başkanların sorun ve taleplerini de dinledi.

BALIK; "KÜÇÜK ESNAFIMIZI, VATANDAŞIMIZI EKONOMİNİN ALTINDA EZDİRMEDİK."

Dünyada oluşan global krizden dolayı Türkiye’nin de etkilendiğini belirten Milletvekili Sermin Balık, sadece geçen yıl esnaf ve vatandaşlara yaklaşık 165 milyon civarında devlet tarafından destek sağlandığını söyleyerek; “Biz 20 yıllık iktidarımız boyunca hiçbir zaman küçük esnafımızı, vatandaşımızı ekonominin altında ezdirmedik. Biz 20 yıllık süreçte ekonomide çok güzel işler yaptık. Bu süre geçici bir süreçtir. Bu süreç el birliğiyle atlatılacaktır.” İfadelerini kullandı. Maden ilçesindeki maden rezervleriyle de ilgili konuşan Milletvekili Balık, ihaleyi Elazığ’ın oluşturduğu ortak bir şirketin almasını istediğini ifade ederek; “Biz hükümet kanadında elimizden geleni yapıyoruz. Sizden de ricam bu konuda el birliğiyle hareket edersek inşallah Elazığ’a, Türkiye’nin övüneceği bir yatırım kazandırmış oluruz hem de genç kardeşlerimize istihdam sağlamış oluruz.” dedi.

ERDEM; " ESNAF VE VATANDAŞ PERİŞAN DURUMDA."

Elazığ Esnaf Odaları Birlik Başkanı Cemil Erdem’de mazot, elektrik ve doğalgaz gibi birçok sektörde fiyat indirimine gidilmesi gerektiğini isteyerek; “Benzin olsun mazot olsun elektrik olsun bunların fiyatlarında kesinlikle ciddi indirimler yapılmasını istiyoruz. Bu sadece bizim değil ülkenin meselesi. Esnaf ve vatandaş bu konuda perişan durumda sizlerden yardım ve destek bekliyoruz.” Dedi. Erdem ayrıca TOKİ tarafından yapılan dükkanların hala teslim edilmediğini de söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol