Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız az hasarlı YENİ KARAR 8inciye Hazırlanıyor İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ’IN GİRİŞİMLERİYLE, ERİMLİ ORTAOKULU’NUN YALITIM SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’da ilçe ve belde ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Milletvekili Demirbağ, Arıcak ilçesine bağlı Erimli Beldesinde temaslarda bulundu.

Beldede davul ve klarnetle karşılanan Milletvekili Demirbağ, ilk olarak Zehra Uğur ve Seyfullah Demir'in düğün törenlerine katılarak, genç çifte mutluluklar diledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ daha sonra, Erimli Ortaokulu’nda velilerle bir araya geldi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ: ÇOCUKLARIMIZIN ÜŞÜMEMESİ İÇİN GİRİŞİMLERDE BULUNDUK

Yaklaşan kış mevsimi öncesinde okulun yalıtım sorunu için Milletvekili Demirbağ’a taleplerini ileten okul idarecileri ve velilerle buluşan Milletvekili Demirbağ, talebe karşılık olarak girişimlerde bulundu.

Okulda eğitim gören çocukların kış aylarında üşümemesi adına yalıtım sorununun çözüleceğini müjdeleyen Milletvekili Zülfü Demirbağ; “İçinde bulunduğumuz okulun bazı tadilatları noktasında bizden talepte bulunuldu.

Okulun yalıtımı konusunda okul idarecilerimizin, velilerimizin isteği oldu.

Nasip olursa önümüzdeki haftadan itibaren çalışmaların başlaması için girişimlerde bulunduk ve görüşmelerimizi gerçekleştirdik.

Hanım kardeşlerimiz de yaklaşan kış ayı için çocuklarının üşümemesi için ricacı oldular.

İnşallah onların isteklerini de yerine getireceğiz.

Tabi Erimli’ye geldiğimizde her zaman böyle ilgi ve alaka ile karşılaşıyoruz.

Herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

ORTAOKUL MÜDÜRÜ GÜREVİN: SAYIN VEKİLİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Erimli Ortaokulu Müdürü Bahar Gürevin ise Milletvekili Demirbağ’ın kendilerini yalnız bırakmadığını ifade ederek; “Sayın vekilimiz bizleri yalnız bırakmadı, kendisine teşekkür ediyoruz.

Talebimizi olumlu karşıladı kendileri. İnşallah okulumuzun yalıtım sorunu çözülecek ve sayın vekilimizi de açılışımıza davet edeceğiz.

Kendisine çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

ERİMLİ BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ: SAYIN VEKİLİMİZİN GİRİŞİMLERİYLE OKULUMUZUN SORUNU ÇÖZÜLECEK

Erimli Belde Belediye Başkanı Cihan Yılmaz da “Sayın vekilimize ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Velilerimiz Cuma günü bizlerin yanına geldi ve okul ile ilgili taleplerini iletti. Bizler de sayın vekilimize isteklerimizi ilettik. İnşallah sayın vekilimizin desteği ve girişimleriyle bu sorunumuz çözülecek.

Bütün velilerimiz adına sayın vekilimize çok teşekkür ediyorum.”ifadesinde bulundu. Erimli Ortaokulu velileri de destekleri için Milletvekili Demirbağ’a teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol