Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Milletvekili Erol'dan Öğrenci Ve Ailerine Destek Sözü

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Halkın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini seçmenlerle paylaşan Milletvekili Erol, seçim bildirgelerinde yer alan önemli vaatlerini de açıklamaya devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ MilletvekiliParti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, partisinin seçim bildirgesini de açıklamaya devam ediyor. CHP’nin ekonomik vaatlerinin önemli yer tuttuğu seçim bildirgesinde Milletvekili Erol, ailelere kolaylık sağlamak amacı ile birçok imkânlar getirilecekleri söyledi. İktidar olmaları halinde annelere ücretsiz ulaşım kartı verileceğini açıklayan Erol, devlet okullarında da ücretsiz öğle yemeği, süt ve su hizmeti uygulaması başlatacaklarını belirtti.

SEÇMENİN DİKKATİNİ ÇEKMEYE DEVAM EDİYOR

Erol, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ederek halkın sorunlarına duyarlılığı ve projeleriyle seçmenlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Siyasi çekişmelerin seçim kampanyalarında yer almaması gerektiğini savunan Erol, seçmenlerin gerçek sorunlarına odaklanarak, ülkenin geleceği için doğru tercihler yapmalarını bekliyor.

ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN DOĞRU TERCİH

Halkın sorunlarına duyarlılığı ve siyasi çekişmelerden uzak duruşuyla da takdir toplayan Erol, seçmenlerin doğru tercihler yaparak ülkenin geleceği için katkıda bulunmalarını bekliyor.

ÜCRETSİZ ÖĞLE YEMEĞİ, ÜCRETSİZ ULAŞIM KARTI

Milletvekili Erol'un seçim vaatleri arasında devlet okullarında öğrencilere ücretsiz öğle yemeği, süt ve su hizmeti sunulması ve 0-6 yaş her çocuğun girebileceği kreşlerde her anneye ücretsiz ulaşım kartı verilmesi yer alıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol