Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Milletvekili Erol: "Elazığ’ın Sesi Vicdanı Olacağız"

CHP Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, Maden Sivrice ve Baskil ilçelerine giderek 14 Mayıs seçimlerinde kendisine destek olan vatandaşlara teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi 1. Sıra Elazığ Milletvekili adayı ve Elazığ’da iki dönem üst üste CHP’den Elâzığ Milletvekili olmaya hak kazanan Gürsel Erol, Maden, Sivrice ve Baskil İlçelerine giderek teşekkür ziyaretinde bulundu.

EROL: “ELAZIĞ BANA HAYATIMDA YAŞAYABİLECEĞİM EN BÜYÜK ONURU YAŞATTI”

İlk durağı Maden olan Milletvekili Gürsel Erol, vatandaşlarla bir araya gelerek desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “AK Parti’den 3 milletvekili arkadaşımız, Milliyetçi Hareket Partisi’nden 1 milletvekili arkadaşımız ve Cumhuriyet Halk Partisi’nden yeniden beni bir dönem milletvekili yapmak için sevgili Elazığlılar, Madenliler bize oy vererek bize yine bir onuru yaşatarak seçilmemize katkı verdiniz. Ben hepinize canı gönülden teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun. Bizim için buradan çıkan oy önemli değil bizim için önemli olan buradaki sorunların daha büyümeden vatandaşın daha çok mağdur olmadan çözümüne katkı vermek. Onun için biz bize oy veren, vermeyen herkesin milletvekili olarak yine görevimize devam edeceğiz. Yani Elazığ’ın sesi olacağız, Elazığ’ın vicdanı olacağız. Nerede haksızlık, nerede adaletsizlik varsa biz orada olacağız ve vatandaşımızın haklarına sahip çıkacağız. Hiç endişeniz olmasın, bugüne kadar ne kadar çok çalıştımsa bundan sonra daha çok çalışacağım.” dedi

Elazığ Bana En Büyük Onuru Yaşattı

Oylarının yüzde yüz artığını söyleyen Erol,  Elazığ bana hayatımda yaşayabileceğim en büyük onuru yaşattı. Bugün bütün ulusal kanallarındaki televizyon yorumcuları Elazığ’dan bahsediyorlar. Nasıl olurda Cumhuriyet Halk Partili bir milletvekili o ile gitti ve oylarını yüzde yüz artırdı diye, oylarımız yüzde yüz arttı. Bu halkın size karşı olan güveninin sonucu” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol