Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Milletvekili Erol’dan emeklilere bayram müjdesi

Genel Başkanları ve 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıcdaroğlu’nun seçim bildirgesinde yer alan Ramazan ve Kurban bayramlarında tüm emeklilere asgari ücret tutarında ikramiye verilmesi vaadleri, emeklilerin hayat standartlarının yükseltilmesi amacını taşıyor.

41 yıl aradan sonra Elazığ'dan milletvekili seçilen Gürsel Erol, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor ve Elazığ halkına hizmet etmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Milletvekili Erol, seçim vaatlerinde sadece emeklilere değil, genel olarak Elazığ'ın kalkınması ve gelişmesi için de birçok projeye imza atacağını açıkladı. Bu projeler arasında, şehirdeki tarım ve hayvancılık sektörlerinin geliştirilmesi, turizm potansiyelinin artırılması, altyapı ve ulaşım konularındaki sorunların çözülmesi gibi birçok konu yer alıyor.

Gürsel Erol'un bu vaatleri, Elazığ halkı tarafından ilgiyle karşılanıyor ve seçimlerde CHP'nin başarısına olumlu yönde etki etmesi bekleniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol