Öne Çıkanlar DEPREM komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ 23 Nisanda çocukları ağırladı. Elazığda

Bu haber kez okundu.

Milletvekili Işıkver, Talep ve Sorunları Dinledi

HABER: İREM KARAKAYA

MHP Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen halk buluşması yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yüzlerce partilinin bir araya geldiği halk buluşmasında MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver de katıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver  Vatandaşların sorunlarını dinleyerek, , çözümü noktasında notlar aldı.

IŞIKVER: ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm üretmek için bundan sonra ki süreçte de sık sık halk buluşması yapacaklarını belirten Milletvekili Işıkver, “ 2 haftada bir teşkilatımızda halk buluşması yapma kararı verdik.  İnşallah bundan sonraki süreçte bu halk buluşmalarında milletimizin derdini dinleyerek çözüm üretmeye çalışacağız. Elazığlı Hemşerilerimin problemlerini çözmek için Ankara’da sizlerin sesi olmak için bu mücadeleye devam edeceğiz.” dedi.

BAŞKAN BAL: SAYIN VEKİLİME ÇABALARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yunus Bal ise, ““Bugünlere çok kolay gelmedik. Bu süreçlere çok zor geldik. Bugüne kadar rabbim sizlerin de desteğiyle Milliyetçi Hareket Partisi’ne bu dönem temsil hakkı verdi. Sayın vekilime de Elazığ’a şimdiden yapacağı hizmetleri ve bu kadar duyarlı olup, geçen hafta ve bu hafta süreç içerisinde taleplere bu kadar iyi yaklaştığı için sonuna kadar taleplerin takibi noktasında taleplerin ne olacağı ve olumlu olması yönündeki çabaları için teşekkür ediyorum. Teşkilatın her zaman yanında olduğu için bugün burada yarın nerede istersek orada bizimle birlikte olduğu için hasetten teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol