Öne Çıkanlar elazığyerelhaber DEPREM yenıufuk yeniufuk gazetesi teşekkür İstanbul

Bu haber kez okundu.

MİLLİ SPORCUDAN SPONSOR ÇAĞRISI

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen İsmail Akbal Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’na katılan İlimiz Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonu Selçuk Dönmez Türkiye 2.’si olarak Milli Takıma seçildi. Elazığlı Sporcumuz İran’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazanırken, ilin yöneticilerinden destek istedi.

*DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA İLİMİZİ VE ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK.

21-25 Eylül 2022 tarihleri arasından İstanbul, Pendik’te düzenlenen İsmail Akbal Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası Master Erkek 50 Yaş Açık Siklet Kategorisi’nde Türkiye 2’si olan Elazığlı Sporcumuz Selçuk Dönmez, Milli Takıma seçilerek İran’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazandı. Şuana kadar katıldığı şampiyonalarda 2 Türkiye 1.’liği, 2 Türkiye 2.’liği ve 1 Türkiye 3.’lüğü ve 1 Dünya 6.’lığı bulunan Dönmez, yarışmaya yoğun tempoda hazırlandığını belirterek Dünya Şampiyonası’na katılmak için Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Elazığlı İş insanlarından sponsor desteği istiyor.

*SPONSOR DESTEĞİNE İHTİYACIM VAR

Dünya Şampiyonası için maddi anlamda desteğe çok ihtiyacı olduğunu aktaran Dönmez, Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve sporun içinden gelen Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na maddi destek konusunda çağrıda bulundu. Dönmez; “Sponsorluk anlamında henüz daha bir destek gelmedi. Hem spor hocalığı hem de gündüz başka işlere giderek para sorununu halletmeye çalışıyorum. Ben şehrin ileri gelenlerinden destek bekliyorum. Özellikle Sayın Milletvekilimiz Gürsel Erol ve Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’ndan ve Elazığlı iş adamlarımızdan destek bekliyorum.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol