Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

Minikler, Cimnastik Şampiyonası Sona Erdi

HABER: SU BIÇAK

Okul sporları 2022- 2023 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Minikler-Küçükler-Yıldızlar Artistik Cimnastik A-B Kız-Erkek il şampiyonası müsabakaları 16 Mayıs tarihinde Çok Amaçlı Spor Merkezi Cimnastik salonunda başladı.79 sporcu 14 takımın mücadele etiği müsabakalar yoğun ilgi gördü. 2 gün sürerek 17 Mayıs tarihinde son bulan müsabakalar kupa ve madalyaların takdimi ile son buldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak birçok organizasyon ve turnuvayı evlatlarımız ile beraber gerçekleştiriyoruz. Velilerimizin, öğretmenlerimizin ve okul idarecilerimizin çok büyük emekleri var. Çocuklarımızı sadece bu dönemlerde antrene etmemeliyiz. Sizlere naçizane tavsiyem Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün kurslarına veya özel kurslara katılımlarını sağlayıp; çocuklarımızın sportif veya sosyal olarak turnuvalara katımlarını sağlamanızdır. Kurslarımıza katılım sağlamak için kapımızı çalmanız yeterli olacaktır. Çocuklarımıza antrenmanlarını 12 ay boyunca uzman kadromuz ile yeni tesisimizde ve hafta sonu açtığımız Yeni Elazığ Stadyumu ve Spor Kompleksi içerisindeki 10 adet spor salonunda yaptıralım. Çocuklarınızı bizlere teslim edin; hep birlikte çocuklarımızın bilişsel, sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkı sunalım. Turnuvada emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür eder tüm sporculara başarılar dilerim ”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol