Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

MOBELYUM AVM’NİN LANSMAN TÖRENİ YAPILDI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın projeleri arasında yer alan Elazığ Mobilyacılar Sitesi’nin yapım anlaşması protokolü geçtiğimiz aylarda imzalanmıştı. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Ve Elazığ Mobilyacılar Üretim ve Pazarlama Toplu İş Yeri Kooperatifi iş birliğinde yapılacak olan Mobelyum Avm’nin lansman töreni Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve kongre merkezinde yapıldı.

DİLEK: DÜKKAN SATIŞLARINA BAŞLADIK

Tüm mobilyacı esnafını tek çatı altında toplayacak projenin lansman törenine İl yöneticileri, STK temsilcileri, mobilyacı esnafı ve davetliler katıldı. Projeye ilişkin detayları açıklayan Elazığ Mobilyacılar Üretim Ve Pazarlama Toplu İş Yeri Kooperatifi Başkanı Muhammet Fethi Dilek, dükkan satışlarına başladıklarını söyledi.

Dilek, “Mobelyum Alışveriş Merkezimizin toplamda 8 bin 400 metrekare alam üzerine inşa edilecek olup, 500’er metrekareden oluşan 80 iş yeri bulunacaktır. İsteğe göre 1000-1500-2000 metrekare halinde de esnafımıza teslim edilecektir. İş yerlerimizin satışı an itibariyle başlamış bulunmaktadır. Dünya genelinde devam eden ekonomik istikrarsızlık biz yatırımcıları ziyadesiyle zor durumlara sokmaktadır. Zorda olsa da bu yatırımlara başlamış olmamız böylesine bir yatırımın ne kadar kıymetli olduğunu göstermektedir. Bu nedenle ilimiz ve bölgemiz için bir hayli öneme sahip olan Mobelyum Alışveriş Merkezi sizlerin de destekleriyle inşallah 2 yıl gibi kısa sürede bitmiş ve görkemli bir açılışla Elazığ’ımıza, bölgemize hitap etmeye başlamış olacaktır. Mobelyum Alışveriş Merkezi’ndeki öncelikli amaçlarımız ilimiz ve bölgemizde bulunan halkımıza kolaylıklar sağlamak ve tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında toplayarak alışverişlerini rahatlıkla yapmalarını yardımcı olmaktır. ilimizin mobilya sektöründe cazibe merkezi haline getirmektir. Bölgemizde katılımcılarla bizlerle beraber ve bölgemizin önemli firmalarını inşallah Mobelyum’da görme imkânımız olacaktır. Birçok sektörde cazibe merkezi olan Elazığ’ımız böylesi devasa bir yatırım ile mobilya sektöründe de cazibe merkezi olacaktır ve bundan hiç şüphe duymamaktayım. Bir diğer önemli amacımız ise ilimizin istihdamında büyük katkı sağlamak ve iş imkanları ile gençlerimizin geleceğine yön vermektir. Hedefimiz ilk etapta istihdam da 1000 kişi hem yatırımlarıyla hem çalışmalarıyla büyük ve güçlü bir ailenin sahibi olacağız” dedi.

*ŞERİFOĞULLARI: GÖREV SÜREMİZ BİTMEDEN BİTECEK

11 ana başlıkta 100 projeyi tek tek hayata geçirmeye devam ettiklerini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, projeyi görev süresi içerisinde tamamlayacaklarını belirti. Şerifoğulları, “Yapacağımız bütün projelerle inşallah şehrimiz çok daha gelişmiş ve kalkınmış bir şehir haline gelecek ve bizim taahhüt etmiş olduğumuz projelerimizi de görev süremiz boyunca bitirmeye çalışacağız. Bugün taahhütlerimiz arasında olan 11 ana başlıktaki 100 projelerimizden birisi olan Mobilyacılar Sitemizi inşallah lansman programıyla birlikte başkanımızın üyelerinin hızlı bir şekilde tamamlamasının ardından başkanımız 2 yıldan bahsetti ama 2 yılda bitmeyecek burası inşallah bizim görev süremiz bitmeden bitecek bize kurdele kestireceksiniz çünkü biz bu projeyi çok önemsiyoruz. İlk geldiğimiz günden itibaren sizlerle görüştük, toplantılar yaptık, projemizi hazırladık. En büyük problem olan yer problemini hızlı bir şekilde çözdük. Bakanımızla görüştük süresi dolmuştu tekrar süre uzatımı aldık ve yaklaşık 10 yıl önce alınmış olan arazi hiçbir kar güdülmeden emlak beyan değeri üzerinden sizlere verilecek. Biz inanıyoruz ki bu proje bittikten sonra bu projeyle birlikte mobilyacılar sektöründe inşallah ilimiz cazibe merkezi haline gelecek biz bundan dolayı bu projemizi çok çok önemsiyoruz çünkü bildiğim kadarıyla Kayseri’den bu tarafa böyle bir mobilyacılar sitesi yok ilimizde inşallah bu projeyi hızlı bir şekilde hayata geçirebilirsek bu sektörde bizler şehir olarak üst olacağız” şeklinde konuştu.

Projeyi sahiplendiklerinin altını çizen Başkan Şerifoğulları, Tüm mobilyacılarında bir araya gelip projeyi sahiplenmesi isteyerek birlik ve beraberliğe örnek olmasını istedi.

TAAHHÜT ETTİĞİMİZ BU PROJELERİN HAYAT GEÇİRİLMESİ TEK İSTEĞİMİZ

 Şerifoğulları, “Kısa bir süre içerisinde bu projeyi tamamlarsanız bizlerde mutlu olacağız. Bizler bu projeyi sahipleniyoruz sizlerin de sahiplenmesini istiyoruz. Bütün mobilyacılarımızın bir araya gelip bu projeyi sahiplenip üyelerimizin sayısını tamamlayıp hızlı bir şekilde tamamlayıp koyacağınız irade hepinizin gözlerinden belli. Sizler inanıyoruz, güveniyoruz sizlerden istediğimiz tek bir şey var taahhüt ettiğimiz bu projelerin hayat geçirilmesi bunun için bizler adım attık bundan sonra adımları sizler atacaksınız. Sizden tek istediğimiz bu şehir bir araya gelemiyor, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edemiyor sözünü tersine çevirecek projelerden bir tanesi bugün bu katılımda bizleri ümitvar etmiştir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol