Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

MSB duyurdu: Bedelli askerlik ücreti belli oldu

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, bedelli askerlik ücretinin 122 bin 351 lira olduğunu açıkladı. Rusya'nın Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması'nı askıya alma kararıyla ilgili Türkiye'nin girişimleri ise sürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Rus personel İstanbul'daki Müşterek Harekat Merkezi'nden ayrıldı. Anlaşmanın dörtlü şekilde devam etmesinden yanayız." denildi.

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bilindiği üzere bedelli Askerlik tutarı, daha önce yapılan düzenleme ile memur maaş katsayısındaki artış oranına sabitlenmiş ve miktar konusundaki belirsizlik ortadan kaldırılmıştı.

Hazine ve Maliye Bakanlığınca "Mali ve Sosyal Haklar" genelgesi yayımlanmış ve buna göre bedelli askerlik tutarı 122.351,04 TL olmuştur. 17 Temmuz 2023 tarihinden itibaren bedelli askerlik müracaat işlemleri başlamıştır" denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol