Öne Çıkanlar google Elazığspor ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ a ya BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ

Bu haber kez okundu.

Müdür Gözaltı Kararıyla Adliyede!

Elazığ’da bir okulda öğrencileri taciz ettiği iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunulan okul müdürü G.C adliyeye sevk edildi.


Elazığ’da bir lisede okuyan kız öğrencinin Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) okul müdürü G.C.’nin kendisini taciz ettiğine dair şikayetiyle başlayan soruşturma yedi çocuğun daha aynı kabusa maruz kaldığını anlatmasıyla farklı bir boyut kazandı. 28 Mart’ta gözaltına alınan G.C. ise ertesi gün çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrolle serbest bırakılmıştı.


Elazığ 1.Sulh Ceza Hâkimliği, ayrıca Elazığ'da bir okul müdürünün 8 kız öğrencisini taciz ettiği soruşturma ile ilgili olarak 8 Nisan tarihinde yayın yasağı ve içerik kaldırma kararı alması ve müdürün tutuksuz olarak görevinin başında olması tepkilere neden oldu.


İlk Olarak Yeni Ufuk-Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca “Kimse Başını Kuma Sokmasın” Başlıklı yazısıyla kamuoyuna duyurduğu taciz skandalı ulusal ve yerel basında geniş yer bulmuştu. İddiaların odağındaki Müdür Gözaltı Kararıyla Adliye sevkedildi.
Ayrıntılar gelecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol