Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

MÜDÜR YİĞİT ; ESENTEPE İLKÖĞRETİMOKULU İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, 2020’de yaşanan depremde ağır hasarlı denilerek yıkılan ve 2 buçuk yıldan beridir yapılmayan Esentepe İlköğretim Okulu konusunda olumlu gelişmelerin olduğunu ve süreci yakından takip ettiklerini bildirdi.

Gazetemiz Haber Müdürü Gülçin Turgut, Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit basının önemine bir kez daha dikkat çekerek, basının yapılan faaliyetleri tanıtma noktasında çok yardımcı olduğunu dile getirdi.  İlimizdeki eğitim durumu, okul, derslik, öğretmen ve öğrenci sayısı, tamamlanan projeler, devam eden projeler ve okul inşaatları hakkında da önemli bilgiler veren Müdür Yiğit, Eğitim ve öğretim alanında 1.5 milyarlık yatırım aldıklarının müjdesini verirken, ihale süreçlerinin uzun sürdüğünü her şeyin biranda olmayacağına dikkat çekti.

Öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif yönden gelişimlerine katkı sağlamayı hedefleyen projeler üretmeye gayret gösterdiklerini de söyleyen İl Müdürü Yiğit, Elazığ'ın eğitim seviyesinden de övgüyle bahsetti.

Ziyarette ayrıca "BU ASIRDA BU MAĞDURİYET!" Manşetli okuyucularımıza duyurduğumuz Esentepe İlköğretim Okulu'nun akıbeti konusunda da bilgiler veren İl Müdürü  Mehmet Yiğit,"Süreci yakından takip ediyoruz. Oradaki mağduriyetin farkındayız. Şunun bilinmesini isterim o alana yeniden okul yapılması konusunun takipçisiyiz."diye konuştu.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol