Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

MUHTARLARDAN, KOCA'YA ZİYARET

Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Gül ve beraberindeki mahalle muhtarları, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca’yı ziyarette bulundular.

Ziyarette Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı ve Gümüşkavak Mahalle Muhtarı Ahmet Gül, Aksaray Mahallesi Muhtarı Özcan Bal, Sarayatik Mahalle Muhtarı Aytaç Şahinoğlu, Kültür Mahallesi Muhtarı, Murat Biter ve Yeni Mahalle Muhtarı Aytaç Özcan, muhtarların sorunları konusunda Başkan Koca'ya bilgiler verdiler.

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı ve Gümüşkavak Mahalle Muhtarı Ahmet Gül, ilimizde görev yapan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, devletin gazetecilerin önünü açması gerektiğine vurgu yaparak; "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, dolayısıyla günışığı gazetemizi ziyarete geldik.

Nafiz Hocamızı ziyaret etme fırsatı bulduk.

Ben buradan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum.

Gazetecilik zor şartlarda yapılan bir meslek.

Mesai kavramı olmadan gece gündüz, karda kışta, savaşta, her türlü şartlarda görev yapan emekçi kardeşlerimiz, ağabeylerimiz, büyüklerimiz.

Ben tüm basın mensubu arkadaşlarımıza Allah'tan kolaylıklar diliyorum.

Görevlerinde başarılar diliyorum.

Devletimizin de, gazetecilerimizin önünü açması lazım. Tarafsız, doğru haber yapmaları için.

Herhangi bir yere taraf olmadan, kimseye art niyetli yaklaşmadan, sadece gerçekleri yazarak toplumun huzuruna sunan, tüm gazeteci arkadaşlarımıza ben teşekkür ediyorum.

Hepsinin gününü tekrardan kutluyorum."dedi.

Anahtar Kelimeler:
MUHTARLARDANKOCAYA ZİYARET

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol