Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Mustafa Kemal Atikeler, aday adaylığını açıkladı

Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler, 2023 içerisinde yapılacak olan genel seçimlerde İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Düzenlediği toplantı ile kamuoyuna milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti’den Aday Adayı olduğunu açıklayan Prof. Dr. Atikeler’e basın mensupları da eşlik etti.

"8 MİLYON SIĞINMACININ GÖNDERİLMESİ GEREKİYOR"

Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler, Uzun yıllardır üniversite ve Özel hastanelerde Tıp doktoru olarak hizmet  verdiğini aktararak, "Vatanını, milletinin bölünmez bütünlüğünü savunan kasıtlı olarak sokulan yaklaşık 8 milyon sığınmacının bir an önce ülkelerine geri gönderilmesi gerektiğine inanan, Atatürkçü, Atatürk ilke ve inkılaplarından tavız vermeyen,vatansever bir Türk vatandaşıyım" dedi.

"İŞÇİ, EMEKLİ VE MEMUR AÇLIK SINIRININ ALTINDA"

Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler, son yıllarda ülkenin, açlık sınırın altında yaşamaya mahküm edildiğini söyleyerek," Ülkemizin içine düştüğü sıkıntılı tabloda işsiz ordusu almış başını gitmiş, işçi, emekli ve memur açlık sınırının altında bir gelir ile yaşamaya mahkum edilmiştir. Binlerce esnaf siftahsız dükkanını kapatmaktan bıkmış, sonunda tezgahını bırakmak zorunda kalmıştır. Bu şartlar, Meral Akşener öncülüğünde İYİ Parti'nin kurulmasını gerektirmiş ve milletimize ışık olmuştur" dedi.

"ELAZIĞ'DA İYİ PARTİ HIZLA BÜYÜMÜŞ"

Vatandaşların, Siyasetçilerden yeterli desteği bulamadıklarını ve İYİ Partiden beklenti içerisine girdiklerini aktaran, Prof. Dr. Atikeler, "Mevcut siyasetçilerden yeterli desteği bulamayan değerli vatandaşlar, teveccüh göstermiş ve siyaseten yaklaşık yedi yıldır beraber çalışmaktan onur duyduğum, milleti için gecesini gündüzüne katarak koşturan değerli genel başkanım Meral Akşener' den dolayısı ile iyi partiden beklenti içine girmiştir. özellikle deprem sonrası, Elazığımızın,gerek ekonomik,gerek hukuki,gerekse de sosyal anlamda sahipsiz görüntüler vermesi hepimizi üzmüş ve halkımızdan gelen ciddi destek nedeniyle Elazığımız da da İYİ Parti hızla büyümüş ve siyasette ciddi bir alternatif oluşturmuştur" dedi.

"ÜLKE EKOMİK OLARAK ÇÖKMÜŞ DURUMDA"

Prof. Dr. Atikeler, Ülkenin borç yükü altında olduğunu ve memur ve emekliye yapılan zamların hayal kırıklı olduğunu söyleyerek, "Ülkemiz şu anda fabrikaları satılmış, özkaynaklarını yitirmiş, mevcut kaynaklarını yurtdışı ve işbirlikçi yurtiçi holdinglere peşkeş çekmiş, borç yükü altında yüksek faizle borçlanma kıskacına gırmış, Ekonomik olarak çökmüş durumdadır. Emeklilere yapılan zam yüzde otuzlarda kalmış ve ciddi hayal kırıklığı yaratmıştır. alım gücü 20 yıl öncesine göre çok  düşmüş ve işçi, memur-emekliler ciddi sıkıntı içinde kalmışlardır. Asgari ücrete yapılan zamların bir kaç ay içinde yüksek enflasyon nedenıyle alım gücü olarak yetersiz kalacağı da maalesef bilinen bir gerçektir" dedi.

"ÜLKEDE CİDDİ SORUNLAR VAR İKTİDAR BU KONULARA UZAKTIR"

Ülkede adaletin sağlanmadığını, eğitim ve tarımda büyük sıkıntılar olduğunu belirten Prof. Dr. Atikeler, "Ülkemizde adalet, ekonomi, eğitim,sağlık ve Tarım da çok büyük sıkıntılar vardır ve 20 yıldır iktidarda olanlar bu konularda adım atmaktan çok uzaktadırlar. Halktan uzak,saraylarda yasayanların bu konularda halkın sorunlarını çözmesini beklemek, istedikleri son bir fırsatı daha onlara vermek,ülkemizin geleceğine çok büyük bir darbe olacaktır" dedi.

" SORUN VE SIKINTILARINI ÇÖZMEK İÇİN BENDE VARIM "

Prof. Dr. Atikeler, Parti gözetmeden  Elazığ'a ve Türkiye'ye yapılan yardımları unutmadığını aktararak, "Siyaseten hiç bir parti veya siyasetçi gözetmeden, şu ana kadar Türkiye'mize ve Elazığ'a yapılan hayırlı hizmetleri unutmuyor, dışlamıyor yapanlara Allah razı olsun diyorum. Daha iyilerini yapma sözü veriyorum. Ancak dürüst siyaset yapmak, güler yüzlü ve çalışkan olmak, vatandaşlarımızın önünü açmak, sıkıntılarını, sorunlarını çözmek için varmısınız derseniz; Evet varım diyorum" dedi.

"REFAH VE HUZUR İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIMA SÖZ VERİYORUM"

Kurulduğu ilk günden beri İYİ Partide olduğunu belirten Atikeler, İYİ Partide Elazığ milletvekili aday adaylığını açıklayarak, "Dürüst ve çok çalışacağımın sözünü veriyorum,şeffaf olacağımın sözünü veriyorum, vatandaşlarımla irtibatımı her zaman devam ettireceğimin, kapımın her zaman herkese açık olacağının sözünü veriyorum,vatanımın bölünmez bütünlüğü için çalışacağıma, halkımızın refahı ve huzuru mutluluğu için elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum" dedi.

"VATANDAŞLARIMIZDAN DUA VE DESTEK BEKLİYORUM"

Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler son olarak,7 yıl önce yaptığı basın açıklamasını hatırlatıp Meral Akşener' in emrinde, hangi görev olursa olsun çalışacağını  belirterek, 7 yıl önce yaptığım basın açıklaması ile söylediğim cümleleri tekrarlıyorum, ülkemizin geleceğinin kurtulması için tek lider olduğuna kesinlikle inandığım Sayın Genel Başkanım Meral Akşener' in emrinde, hangi görev olursa olsun çalışacağımı belirtiyor, vatandaşlarımın hayır dualarını ve desteklerini bekliyorum. Allah yardımcımız olsun" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol