Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

OSB Tekstilkent Projesi Toplantısı Gerçekleştirildi

Fırat Kalkınma Ajansının destekleri ve Elazığ İl Özel İdarenin ortaklığıyla geçtiğimiz yıl temmuz ayında başlayan Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Tekstil-Endüstri Park Projesi’nin çalışmaları devam ediyor.

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından tahsis edilen 95 bin metrekare alanda kurulacak olan Tekstil- Endüstiri Park projesinde kreş, yemekhane, kafeterya, dinlenme alanları, idari binaların yer alacak.

Ayrıca firmaların ortak ihtiyaçlarına yönelik olarak ihracat, yenilikçilik, girişimcilik, tasarım, dijital dönüşüm ve kurumsal gelişim gibi konularda destek hizmetleri sağlanması amacıyla ofislerin oluşturulacağı Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve yaklaşık 3 bin kişiye istihdam sağlayacak olan 20 Milyon bütçeli Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Tekstil-Endüstri Park Projesinde gelinen son süreç bugün düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı.

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığından gerçekleştirilen toplantıya: Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Toplantıda yapımı devam eden Tekstilkent Endüstri Park Prestij Projesinde gelinen süre ve planlar gözden geçirildi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol