Öne Çıkanlar ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

Piyasaların Gözü Kabine Toplantısında!

ÖZEL HABER: GÜLÇİN TURGUT

Dövizin yükselmesiyle birlikte altın fiyatlarının yükselişe geçtiğini söyleyen Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı; gram altın fiyatlarındaki yükselişin devam edeceğine dair bir netlik olmadığı kaydederek yatırımcıları uyardı.

Türkiye’de seçimlerin sona ermesi ile birlikte piyasalar hareketlendi. Altının yönü bundan sonra ne olur? diye vatandaşlar altın piyasasını yakından takip ediyor. Dolar ve Euro yükseliş devam ederken, gram altın fiyatları ise yükselişe geçti. Konu hakkında görüşlerini aldığımız Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı, yükselişin devam edeceğine dair bir netlik olmadığını, piyasaların kabine toplantısından sonra şekilleneceğini kaydetti.

PİYASALAR TAM OTURMADI

Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı, kabine toplantısında alınacak kararların önemli olduğunu ve alınan kararlarla piyasanın şekilleneceğini kaydederek, “Döviz de yükseliş  nedeni ile altında da yükseliş devam ediyor ama piyasalar tam oturmadı. Kabine toplantısı bu günlerde yapılacak alınan kararlara göre, piyasalar bir şekil kazanır diye düşünüyoruz. Uluslararası piyasa da yükseliş olursa 1.500-1.700 arasına gelir diye tahmin ediyoruz.” Dedi.

HİÇBİR ŞEKİLDE ALTINDAN KORKMASINLAR

Vatandaşa ve yatırımcıları tavsiyelerde bulunan Başkan Çakmakçı, altının vatandaşlar için her zaman güvenli liman olduğunu da vurgu yaparak, “Yatırımcıya da özellikle tavsiyemiz hiçbir şekilde altından korkmasın. Yatırımcıya altın almayı öneriyorum. Altın alacaklar ise kısa vadede düşünmesinler çünkü altın yatırımcısı her zaman büyüklerimizin de dediği gibi altın “yastık altı” yatırım aracıdır.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol