Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

Polat, Affını İstedi!

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'e yükselmeyi başaran ancak sıkıştırılmış ligde oynamak istemeyerek bu sezon ligden çekilen Turuncu-Siyahlı Temsilcimiz Elazığ Yolspor'da başarılı işlere imza atan Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Polat görevi bıraktığını açıkladı...

Yolspor Kulübünde 2 dönem antrenörlük ve 2 dönemde yöneticilik yapan Ahmet Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ömer Aydoğdu Başkanlığı'nda yeni oluşan yönetim kurulundan affını isteyerek görevi bıraktığını bildirdi.

 Bu başarıda emeği geçenlere de teşekkür eden Ahmet Polat'ın açıklamaları şöyle;

"Elazığ'ın tarihi ve köklü kulüplerinden olan Yolspor kulübünde 2 dönem antrenörlük ve 2 dönemde hasbelkader yöneticilik yapmaya çalıştık. Antrenörlük dönemimizde Bahattin Ergüven hocanın önderliğinde U-15 Ligi Türkiye Şampiyonluğu'nda psikolojik olarak destek vermeye çalıştık ve takım olarak bir ilke imza atan ekip olduk.

2020-2021 sezonunda ise bir takım sıkıntılar çekmemize rağmen Futbol Şube Sorumlusu ve Saymanlık görevlerini üstlendik. Aynı dönemde futbolcularla olan diyaloğumuzla bir aile ortamı kurarak grup şampiyonluğu ile kulübümüzü Bal Ligi'ne taşımayı başardık. Görev aldığım dönemde başta kulüp başkanımız Ramazan Sis, 2. Başkan Abdullah Kandemir, Genel Sekreter Fatih Yalçınkaya, Antrenörlerimizden Bahattin Ergüven, Zülküf KeskeMehmet TeminResul Can, Ramazan Koç, kulüp görevlisi Zülfü Duran, takım kaptanımız Ramazan Kaya ve tüm futbolculara teşekkürü bir borç bilirim.  Yeni oluşan yönetim kurulunda affımızı isteyerek görevimizi bıraktık.

Bu zorlu süreçte görevi devralan Ömer Aydoğdu başkanımız ve yönetim kuruluna başarılar dilerim.

4 yıl eğitim aldığım ve sevdiğim sporun farklı alanlarında tekrar birarada olmak dileği ile..."

Anahtar Kelimeler:
PolatAffını İstedi!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol