Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

Provokatif paylaşımlara Yıldırım’dan tepki

HABER: DİLEK YILDIRIM

Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde etkili olurken, en büyük yıkım ise Hatay'da meydana geldi. Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde bu 11 ilin 9'unda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimi önde tamamladı. Sonuçların ardından bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından depremzedelere yönelik, eleştiri ve provokatif yönde mesajlar paylaşıldı. Bunun üzerine Elazığ Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım sosyal medya hesabından bir kınama mesajı yayınladı.

Elazığ Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ın "Acının Siyaseti Olmaz" başlıklı mesajı şu şekilde:

"Hakkını sandıkta arayanların yoğun olduğu bir seçim olması bizlerin geleceğe umutla bakmasına sebep olmuştur. Fakat seçim sonuçları açıklandığından bu yana sosyal medyada, özellikle deprem bölgesinde aldığımız oylar için bölge halkımıza yapılan çirkin ve nefret söylemleri bizleri derinden üzmektedir.  Unutmamalıyız ki, acının siyasi görüsü olmaz. Bu nefret söylemleri yapanları vicdan muhasebesi yapmaya davet ediyorum. Yaşanan asrın felaketi ardından yaralar sarılmaya başlamışken, yeni yaralan açmamak vakur bir duruştur. Birliğimize zarar verecek söylemlerden uzak durmalı ve empati yapmalıyız. Bu konuda vatandaşlarımızı hassas olmaya davet ediyor, nefret dışı söylemleri yapanları kınıyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol