Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

PSİKOTEKNİK TESTİ, UYGULANMAYA BAŞLANDI

Özel Pedatem Psikiyatri Tıp Merkezi kurucusu . Uzman. Dr. Ömer Deniz, Psikiyatri Tıp Merkezinde artık yeniden Psikoteknik testinin uygulanmaya başlandığını söyledi.

Psikiyatrist Uzm. Dr. Ömer Deniz, Sürücülerin psikoteknik değerlendirmesi ve psikiyatri muayenesi hakkında bilgiler verdi.

Dr. Deniz, merkezlerinin doğu ve güneydoğu bölgesinde tek merkez olduğunu söyleyerek “2021 yılından beraber Türkiye’nin doğu ve güneydoğu bölgesindeki tek psikoteknik merkezi olarak faaliyetini sürdürdüğümüz teknik değerlendirme merkezimizi yaklaşık olarak 1 aydır tekrar aktif hale getirdik. Bu çalışmalar sürücülerin sağlığı ve trafik güvenliği açısından son derece önemli bir konudur” dedi.

Psikiyatrist Uzm. Dr. Ömer Deniz, son zamanlarda vatandaşların, uzaktan telefonla teste tabi tutulmak istediklerini belirterek, bu durumun söz konusu olmayacağını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol