Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Raife Babaanne'den Elazığspor'a Destek

Paylaşılan video da kombinesi ile Elazığ halkını Elazığspor'a destek olma davetinde bulunan Raife babaanne sözleriyle yoğun ilgi gördü.

Şehrin ileri gelen isimlerinden takıma destek olunmasını isteyen Raife babaanne destek olunması halinde Elazığspor'un şampiyonluk yaşayabileceğini dile getirdi.

Elinden geldiği kadar Elazığspor'a destek olacağını dile getiren fenomen babaanne Elazığspor'un ayağa kalktığını daha çok destek olunması gerektiğini ve tüm Elazığ halkını kombine bilet almaya davet etti.

Paylaşılan video da kombinesi ile Elazığ halkını Elazığspor'a destek olma davetinde bulunan Raife babaanne sözleriyle yoğun ilgi gördü. Şehrin ileri gelen isimlerinden takıma destek olunmasını isteyen Raife babaanne destek olunması halinde Elazığspor'un şampiyonluk yaşayabileceğini dile getirdi. Elinden geldiği kadar Elazığspor'a destek olacağını dile getiren fenomen babaanne Elazığspor'un ayağa kalktığını daha çok destek olunması gerektiğini ve tüm Elazığ halkını kombine bilet almaya davet etti. # elazığ, , elazığ haber, elazığ haberi, elazığ haberleri, elazığ son haber, elazığ son dakika, elazığ son dakika haberleri, elazığspor, Raife babaanne

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol