Öne Çıkanlar google ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ a ya BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ son yolculuğuna uğurlandı

Bu haber kez okundu.

Ramazan'da Sürücülere Uyarı!

HABER-  ÖZGÜR YILDIRIM

Ramazan ayında dikkat dağınıklığına bağlı trafik kazası yaşanma riskinin normalden daha fazla olduğuna dikkat çeken Elazığ Şoförler Cemiyeti Başkanı Şevket Toraman, “Ramazan’da oruç nedeniyle açlık, susuzluk ve yorgunluğa bağlı olarak refleksler yavaşlıyor. Bu sebeplerle sürücülerin yaşadığı dikkat dağınıklığı, trafik kazalarının artmasına sebep oluyor. Kazalara sebebiyet vermemek için huzur ve hoşgörü ayı olan Ramazan’da sürücülerimiz her zamankinden daha dikkatli, sabırlı ve duyarlı olmalarını istiyoruz.” dedi.

*VATANDAŞ YOLDA KALMASIN

Ramazan ayında trafiğe çıkan sürücülere normal zamandan daha dikkatli olmaları için uyarılarda bulunan Toraman, Ramazan ayında, sürücülerin sinirli ve gergin olmaları, dalgınlık yaşamaları, acele etmeleri gibi nedenlerle trafik kazası yaşanma riski artığına vurgu yaptı. Toraman, “Sürücülerimiz trafik kurallarına azami ölçüde uymalı. Ramazan Ayı’nın da hoşgörüsüne sığınarak yol vermeye özen gösterilmeli. Bizim onlardan talep ve isteklerimiz bu süreçte bu hava şartlarında vatandaşın yolda kalmaması ve mağdur olmaması için yardımcı olmalarını istiyoruz.”

*SEFER SAYILARININI ARTIRILMASINI TALEP ETTİK

En çok toplu taşımada yaşanan doluluk ve sefer sayılarının azlığı konusunda şikayet aldıklarını ifade eden Başkan Toraman; “Ramazan Ayı sabır ve hoşgörü ayı, sabırlı bir şekilde hizmet vermeye çalışacağız. Bizimde şoförler cemiyeti olarak vatandaşlarımızdan isteğimiz toplu taşımada bazı sıkıntılar oluyor. Araç sayısının artırılması konusunda bizim esnaflarımızdan talebimiz oldu. Sefer sayısının artırmaları konusunda. Vatandaş yolda kalmasın. Bizlere gelen şikâyetlerin başında toplu taşımalarda yaşanan sıkışıklık. Biz uyarılarımızı ve taleplerimizi ilettik. Bu konuda gerekli çalışmaları yapacaklarını belirttiler. Vatandaşlarımızda şoför kardeşlerimize karşı biraz daha hoşgörülü olsunlar. Vatandaşlarımız her zaman haklıdır. Neticede bizim ekmek kapımız. Onların değerini ve kıymetini bilmemiz gerekiyor. İnşallah kazası belasın bir Ramazan Ayı geçirmeyi temenni ediyoruz.”diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol