Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

SAADET PARTİSİ İL TEŞKİLATI YAZIKONAK BELDESİNİ ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi Elazığ il teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor.

 Bu kapsamda İl Başkanı Abdullah Akın ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yazıkonak Beldesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler. Toplantının ardından esnaf ve kahve ziyareti yaparak vatandaşların sorunlarını dinleyip onlara çözüm önerilerini sundular.

AKIN: YAZIKONAK KADERİNE TERKEDİLMİŞ

 İl Başkanı Akın ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Elazığ’ımızın her yerini geziyoruz. Maalesef her ilimizin her yerinde durum aynı. Beldemiz kaderine terkedilmiş. Yazıkonak’ta da İşsizlik had safhada, tarım ve hayvancılık bitmiş, beldede bazı hizmetler çok yetersiz. Yeni yapılan TOKİ’lerde anaokulu yok.

 Sağlık ocağı bir kaç beldeye hizmet veriyor yeterli imkânları yok. PTT yok, maalesef milletvekilleri seçimden seçime geldiği için bu beldemizde bu sorunlar oluşuyor. Az önce bir esnafımızla konuştuk, “Başkanım kiram 2 bin 500 lira, elektrik 4 bin lira geliyor.” Diyor. Yine bir emekli kardeşimiz bir antibiyotik alıyor, “Başkanım yıllardır SSK lıyım ben hiç fark parası ödememiştim” diyor. Yine bir başka vatandaşımız “Çocuklarım işsiz, kendi çocuklarına bir şey olmasın diye ses çıkarmayanları şikayet ediyorum” diyor. Şimdi biz bunlara bakıp her şey iyi mi gidiyor diyeceğiz. Bu memleketimizin 267 fabrikası, madenleri zenginlikleri aynı arka plana sahip kişilere veriliyor, benim hemşehrilerim burada işsizlikten kırılıyor. Daha yakın zamanda Maden ilçemizde 35 milyar dolarlık rezerv örneği Afrika ülkesinde görülecek şekilde bir holdinge verildi. Çok az kaldı milletimizi bu yanlışlıklardan inşallah biz kurtaracağız. Yazıkonak beldemize en güzel hizmetleri getireceğiz. Milletimiz kararını vermiş bunu çok net görebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol