Öne Çıkanlar DEPREM a ya 23 Nisanda çocukları ağırladı. komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

Saadet Partisi'nden Gazetemize Ziyaret!

HABER-DİLARA MENGÜNOĞUL 

SAADET PARTİSİ OLARAK 2.5 YILDIR SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTIK

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerin Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi. Parti olarak 2 buçuk yıldır sahada olduklarını kaydeden Akın, " 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri seçimlerinin, tüm Türkiye'mize ve Elazığ'ımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Seçim atmosferine girdik önümüzde 50 günlük kısa bir süreç var, bu süreç içerisinde Saadet Partisi olarak 2 yıldır seçim çalışması yapıyorduk. Elazığ'ın bütün beldelerine mahallelerini, ilçelerini en 5 veya 6 defa ziyarette bulunarak çalışmalarımızı sürdürdük. Bundan sonra yapacağımız tek şey vatandaşlarımıza gidip onların desteğini almış olacağız, ve vatandaşlarımız bizim yapmak istediklerimizi biliyor" dedi.

"ELAZIĞ'IMIZIN PROBLEMLERİNİ BİLİYORUZ"

Başkan Akın, Elazığ kalkınma planı adı altında 6 aydır çalışma yaptıklarını söyleyerek; "Bizler Elazığ kalkınma planı adı altında, yaklaşık 6 aydır kalkınma projelerimizi kapı kapı anlattık. Bizler bu projeleri üretirken, Elazığ'ımızın problemlerini bildiğimiz için çözüm önerilerini de ortaya koymamız bizler için çok kolay oldu" dedi.

ADAY ADAYLARI ELAZIĞ'A FAYDA SAĞLAYAMAZLAR

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimler için siyasi partilerin aday adaylarının Elazığ'a bir fayda sağlamayacağının dile getiren Akın; "Diğer siyasi partilerden aday adayları açıklanıyor, ben onlara başarılar diliyorum bizler birbirimizin rakibiyiz, düşmanı değiliz, ancak aday adaylarından gördüğümüz kadarıyla Elazığ'a bir fayda sağlamalarını bizler mümkün görmüyoruz. Nedeni ise bugüne kadar bir istismarı bir ihmali konuşmaktan imtina edenler bundan sonrada cesaret ortaya koyup, Elazığ'ın problemlerini çözme noktasında inisiyatif alacaklarını ben düşünmüyorum" dedi.

"SAADET PARTİSİ ELAZIĞ'DA EN AZ BİR MİLLETVEKİLİĞİ ÇIKARACAK"

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, yarın Milletvekili adaylığı için bir açıklama yapacaklarını ve saadet partisi olarak 14 Mayıs seçimlerinde Elazığ'da en az 1 Milletvekilliği çıkaracaklarını belirterek; "Bizler Saadet Partisi olarak Elazığ'da diğer bir ittifak içinde ittifakla girme durumumuzda söz konusu tek başımıza girmemiz de söz konusudur. Bu tam netleşmiş değil ama biz aday adayı başvurularını alıyoruz. Bizim 2 buçuk yıl önce almış olduğumuz, il başkanlığı görevimizi, yapmış olduğumuz siyasi çalışmalarla ve saha çalışmalarıyla güçlendirdik. Milletvekilliği aday aday noktasında da yarın inşallah bir açıklamamız olacak, Şunuda belirtmek isterim Saadet Partimiz bu seçimde Elazığ'da en az bir tane Milletvekili çıkaracaktır. 3 İttifak halinde girerse eğer, tabiki bu sayı daha da artacaktır" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol