Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

SAÇ EKİMİ’NDE ORHANDEMİRAYHAİRTRANSPLANT AYRICALIĞI!

15 yıllık tecrübe ile gerçekleştirdiği başarılı saç ekim operasyonları ile adından başarıyla söz ettiren Saç Ekim Koordinatörü Orhan Demiray, uzman personeli ile saçsızlık sorunu çeken tüm herkesi hayallerine kavuşturuyor.

Avrupa standartlarının üstündeki hizmet kalitesiyle mucize dokunuşlara imza atan ve saç ekimi yapan vatandaşların "saç gurmesi" olarak nitelendirdiği Orhan Demiray, saçsızlık sorunu çeken bütün herkese çözüm sunuyor.

Saç ekiminde uyguladığı son tekniklerle, saç ekimi yapan vatandaşların korkulu rüyası olan, ağrıyı yok eden Orhan Demiray, ortaya koydukları ağrısız ekim tekniği ile ömür boyu garanti sunuyor.

*RÜYA TADINDA SAÇ EKİM DENEYİMİ SUNUYORUZ.

FUE, DHI ve Perkütan saç ekimleri olmak üzere günümüzde aktif olarak uygulanan her saç ekimi metodunda uygulanabilen ağrısız acısız anestezi yöntemini, saç ekimi sırasında çok daha konforlu olmayı tercih eden tüm hastalara uyguladıklarını aktaran Demiray; " Safir FUE tekniğinde, saç ekiminin yapılacağı alandaki kanallar çelik uçların yerine, gerçek safir cevheri ile açılır. Safir uçlar, ekimin yapılacağı alandaki çelik uçtan daha küçük, pürüzsüz ve sık mikrokanallar açılmasını sağlar. Kanalların mikro düzeyde açılması doku deformasyonunu en aza indirerek kabuklanmayı azaltır. Böylece uygulama sonrasında saç derisi hızlıca iyileşir ve gözle görülür hiçbir iz kalmaz. Saç ekimi lokal anestezi altında yapıldığı için ağrı veya acı hissi minimum seviyededir. Lokal anestezinin yanında kullanılan bir diğer yöntem de sedasyon uygulamasıdır. Sedasyonlu saç ekimi ile çabuk heyecanlanan, endişe düzeyi yüksek hastalarımıza rüya tadında bir saç ekim deneyimi sunabiliyoruz."dedi.

*SAÇ DÖKÜLMESİ ESTETİK BİR KAYGIDIR

Saç ekimi yapacak insanlara tavsiyelerde bulunan Orhan Demiray; "Saç dökülmesi, kişilerin psikolojisini de olumsuz etkilemektedir. Bu anlamda, saç dökülmesi fiziksel bir rahatsızlıktan öte estetik bir kaygıdır. Eğer siz de aynaya baktığınızda kendinizi daha mutlu ve genç hissedecekseniz saç ekimi yaptırmalısınız. Bu aşama, saç ekiminde çok önemlidir. Saç ekimi, her şeyden önce sizi mutlu edecekse yapılmalıdır."diye konuştu.  

Olmazsa olmazlarının başında  hasta konforunun geldiğine vurgu yapan Demiray, “Tüm cerrahi operasyonlarda olduğu gibi saç ekiminde de anestezi, hastanın konforlu bir operasyon süreci yaşaması açısından en önemli hususlardan biridir. Bizim olmazsa olmazımız da hasta konforudur. Saç ekimi işlemlerinde hem donör alana hem de saç köklerinin yerleştirileceği alana anestezi uygulanmaktadır. Bu nedenle işlem yapılan alanların büyüklüğü düşünüldüğünde anestezinin gerekliliği ve önemi yadsınamaz bir gerçektir. Saç ekimlerinde kullanılan anestezi türü lokal anestezidir. Enjeksiyon yöntemi ile uygulanan saç ekiminde lokal anestezi aşaması, artık kalem şeklindeki ağrısız anestezi cihazı ile iğne kullanılmadan gerçekleştiriyoruz. Özel acısız anestezi cihazı, içerisine yerleştirilen anestetik maddeyi püskürtme yöntemi ile uygulayarak ilacın cilt altına nüfuz etmesini sağlıyor. İğne fobisi olan hastaların daha konforlu ve hem psikolojik hem de fiziksel olarak daha rahat bir operasyon geçirmeleri amacı ile tasarlanan cihaz, her saç ekimi tekniğinde ve ağrısız bir operasyon geçirmek isteyen her hasta üzerinde kullanılabiliyor.” ifadelerini kullandı.

"Sizde Hayallerinizi Ertelemek İstemiyorsanız güvenilir saç ekimin tek adresi ORHANDEMİRAYHAİRTRANSPLANT'a gelin"

AĞRISIZ-ACISIZ-SAÇ EKİMİ

İRT.TLF:05326566795

orhandemirayhair.com

orhandemirayhairtransplant

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol