Öne Çıkanlar Alt Liglere Devam Kararı elazığdanhhaberler AKILLI KAVŞAK VE EBUKOM PROJE İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığ haber

Bu haber kez okundu.

SAĞLIK SEN BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARADA

Sağlık Sen Üniversite Şube Başkanı Ahmet Burak Aygüneş,”Sağlıkta şiddet noktasında sıkıntıları olduğunu belirterek bundan sonra ki yapılan organizasyonları beraber yöneteceklerini” söyledi.

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi,”Basının Elazığ’da gözü ve kulağı olduğunu vurgulayarak, Kamuda 4A kadro tipi ile anayasanın eşitlik ilkesine uygun bir şekilde tüm çalışanların kadrolu olarak işe başlamasını ve mevcut sözleşmelilerinde hepsinin kadroya geçmesini istiyoruz” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ SORUNU BİTMEK BİLMİYOR

Başkan Aygüneş açıklamasında, “Sağlık çalışanlarının sorunu bitmek bilmiyor” diyerek, “Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyduk. Sağlık çalışanlarının sorunları bitmek bilmiyor. 1 yılı aşkın süredir bu toplantıyı düzenleme fırsatı bulamadık. Çalışma şartları ağır, sağlıkta şiddet noktasında bir sürü sıkıntımız var. Hepiniz hoş geldiniz, sefa getirdiniz. Bütün organizasyonlarımızda bugüne kadar beraberdik bundan sonrada bu süreci beraber yöneteceğiz.” dedi.

TÜM ÇALIŞANLARIN KADROLU OLARAK İŞE BAŞLAMALARINI İSTİYORUZ

Sendika olarak basın mensuplarının yanında olduklarını belirten Bahşi, “Bizim elimiz, kolumuz, gözümüz, kulağımız her şeyimiz basındır. Basın mensuplarımızın bizde emeği çok. Bizimde basın mensuplarının yaşadığı sıkıntıları zaman zaman dile getirmemiz gerekiyor. Biliyoruz ki sizler büyük sıkıntılar yaşıyorsunuz. Bu ekonomik krizin yaşandığı dönemde sizlerde çok rahat değilsiniz. Bunu çok iyi biliyoruz. Bu anlamda bizlerde elimizden geldiği kadar sizin yanında olacağız.  Devlet alım yaparken sözleşmeli uygulaması ile alıyor. Kamuda 19 çeşit sözleşmeli uygulaması var. Bunların tamamının kadroya geçmesini istiyoruz. Kamuda 4A kadro tipi ile anayasanın eşitlik ilkesine uygun bir şekilde tüm çalışanların kadrolu olarak işe başlamasını ve mevcut sözleşmelilerinde hepsinin kadroya geçmesini istiyoruz.” diye kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol