Öne Çıkanlar İFLASIN EŞİĞİNDE DUA BEKLİYOR STK Temsilcileri Bakan Soylu İle Görüştü Defterdarlık Binası Hizmete Açılıyor yıkım

Bu haber kez okundu.

“Şahin Başkanımıza Desteklerinden Dolayı Teşekkür ediyoruz!”

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Baş Antrenörü İsmail Bayraktar her kategoride iddialı olduklarını, bunu da katıldıkları şampiyonalarda elde ettikleri neticeler ile gösterdiklerini belirtti. Bayraktar ayrıca ESYSK Kulübü’ne maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullarına teşekkür etti.

*BAŞARILARIMIZIN TESADÜF OLMADIĞINI GÖSTERDİK

Yıldız Kategorisinden sonra Genç Kızlar Kategorisi’nde de Türkiye Finaline kalarak büyük başarıya imza attıklarını kaydeden Elazığ SYSK Baş Antrenörü İsmail Bayraktar; “Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Liginde mücadele veriyoruz. Bu mücadelemizde de iddialıyız. Bunun yanında alt yaş kategorilerinde takımlarımız Türkiye Şampiyonalarında elde ettikleri neticeler ile hedeflerimize doğru ilerliyorlar. Son olarak Adana’da oynanan Türkiye Şampiyonası yarı final grup maçlarında başarılı olan takımımız Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanmıştır. Yıldız kızlarımızdan sonra genç kızlarımız da Türkiye Finaline kalarak büyük başarıya imza atmıştır.“dedi.

*BÜYÜK HEDEFLERE DOĞRU YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ.

A Takım düzeyindeki başarılarını alt yapılarda da sürdürmenin haklı gururunu yaşadıklarına dikkat çeken Bayrakta; “ İnandığımız yolda çalışmaya devam edeceğiz. Tamamı alt yapımızdan gelen sporcularımız ile belirlediğimiz büyük hedeflere doğru yürümeye devam edeceğiz. Gençler Türkiye Şampiyonası için Adana’ya gidiş gelişimizi sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Sayın Şahin Şerifoğullarına ulaşım desteği için Teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol